writing-img

RE: vara me!

clock-img

26.02.2009, 08:04

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
da bi rajši bila kje drugje kot z mojimi ljubimi.

da pa to slišim iz tvojih ust user posted image user posted image user posted image  

A celega njenega teksta pa ne bi prebrala? Ker tole si kr precej vzela ven iz kontekstauser posted image  

Bistvo je drugje. kalbotu je raj doma, tudi če se bruha, če ni sexa,... sicer ona, ki skos hvali svojega ljubega in njeno življenje, me preseneča, da pa bi bila sploh kdaj kje drugje kot z njim user posted image

MLADAMAMICA bo treba cel stavek prebrat:

...In če ti žena bruha, bi si vsak mož želel, da ji ne bi bilo slabo, tak da to zame ni raj (niti da jaz bruham zame ni raj), kar pa ne pomeni, da bi rajši bila kje drugje kot z mojimi ljubimi...

clock-img

26.02.2009, 09:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Me napačno citiraš. Pod točko tri spada šport...

ankica, pardon, hehe. No, ampak za drug šport sami poskrbijo (za seks pa upamo, da neuser posted image ) - nekak se mi zdi, da mu ne bi bilo glih zanimivo z mano košarko igratuser posted image . Se pa strinjam z vsemuser posted image . Manj kompliciraš, boljše jeuser posted image .

mladamamica, zakaj pa ne bi hotela bit s svojimi ljubimi? To, da hočem počet še kaj drugega, kot biti mama in konec, še ne pomeni, da nisem rada mami. Mi je pa všeč tudi sami, zakaj pa ne, saj sama sebi nisem tako zoprna družbauser posted image , pa kaj lahko ustvarim takrat. Ampak takrat itak otroci spijouser posted image .

kalbo, hehe, oprosti, meni je prva asociacija na nosečnost slabost in tako pač bruhanje in noseča žena... nekak povežemuser posted image . No, tudi če bi bili tamali dve bolani, zame to ne bi bil ravno raj. Raj je recimo danesuser posted image , vse ok, noben bolan, zrihtala že svega i svašta, malidve srečni grulita,...

clock-img

26.02.2009, 10:52

clock-img

veveričica

pencil-img

343

če te vara si zelo neumna da si še z njim.pomižuješ se in se ne spoštuješ in si totalno zakompleksana  pa ne bit zdaj jezna name ampak tako je pač

clock-img

26.02.2009, 11:37

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica
če te vara si zelo neumna da si še z njim. pomižuješ se in se ne spoštuješ in si totalno zakompleksana  pa ne bit zdaj jezna name ampak tako je pač

Se bom kar podpisala

clock-img

26.02.2009, 12:25

clock-img

blazka

pencil-img

554

kalbo, hehe, oprosti, meni je prva asociacija na nosečnost slabost in tako pač bruhanje in noseča žena... nekak povežemuser posted image . No, tudi če bi bili tamali dve bolani, zame to ne bi bil ravno raj. Raj je recimo danesuser posted image , vse ok, noben bolan, zrihtala že svega i svašta, malidve srečni grulita,...

Kalbo je hotu povedat, da tut če je navzkriž bruhanje doma, pa če ženi ne paše seksat, njemu je doma vedno raj in varen pristan. Ne glede na razmere.

clock-img

26.02.2009, 13:30

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: blazka

Kalbo je hotu povedat, da tut če je navzkriž bruhanje doma, pa če ženi ne paše seksat, njemu je doma vedno raj in varen pristan. Ne glede na razmere.

Tako sem tudi jaz razumela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem