cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del

clock-img

06.03.2009, 22:50

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Meta, kaj je zdaj s temi četrtkovimi sprehodi? Ste se kaj dogovorile, ali je ostalo samo pri predlogu?
Mogoče sem izpustila kakšno stran user posted image , pa ne vem točno kaj ste se dogovarjale

Nič ni blo rečeno, da jih ne bi blo več samo včeraj ni blo glih najboljše vreme. Edino kar naj bi se spremenilo je kraj srečanja...hm...leda je predlagala par strani nazaj...hm...pa ne vem kateregauser posted image . Če se ti da pobrskat... Mislim, da je rekla iz mesta (od narodne galerije) v podhod pol pa naravnostuser posted image . Jao jao moj spominuser posted image

clock-img

06.03.2009, 22:50

clock-img

AinB

pencil-img

903

Ma ja, sej maš prav Račka.

Me pa neki druzga zanima, kakšne kašice vi kupujete vašim otročkom? Jaz namreč nisem še nič kupovala. Mu pač sadje in zelenjavo pripravljam v raznih kombinacijah, pa riževe kosmiče.
A majo te kašice še kaj drugega not al kaj? Laik pač user posted image     ...

clock-img

06.03.2009, 22:52

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Ma ja, sej maš prav Račka.

Me pa neki druzga zanima, kakšne kašice vi kupujete vašim otročkom? Jaz namreč nisem še nič kupovala. Mu pač sadje in zelenjavo pripravljam v raznih kombinacijah, pa riževe kosmiče.
A majo te kašice še kaj drugega not al kaj? Laik pač user posted image     ...

Z riževimi kosmiči nabrž misliš isto kot me z riževimi kašicami... No, drugače so pa vse mogoče (že narejene) kašice od hippa, frutka...

clock-img

06.03.2009, 22:54

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

...ko ga zagleda pri vhodnih vratih...ko pac pride iz sluzbe...ma to tako zavriska...prav od veselja zavriska, ko ga zagleda...

Pri nas je tudi ati car.

clock-img

06.03.2009, 22:55

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

punce user posted image

lepo bodite

nočko

clock-img

06.03.2009, 22:56

clock-img

AinB

pencil-img

903

Mi je blo jasno, oz. sem že videla te kašice, samo se nisem nikdar poglabljala v sestavo. Me je zanimalo, če mogoče dodajajo še kakšne vitamine ali kaj podobnega not.

clock-img

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

...ko ga zagleda pri vhodnih vratih...ko pac pride iz sluzbe...ma to tako zavriska...prav od veselja zavriska, ko ga zagleda...

Pri nas je tudi ati car.

Pri nas isto... A ni to grozno? Mama vse nardi, ata je pa caruser posted image

clock-img

clock-img

AinB

pencil-img

903

Lahko noč user posted image

clock-img

06.03.2009, 22:57

clock-img

AinB

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pri nas je tudi ati car.

Pri nas isto... A ni to grozno? Mama vse nardi, ata je pa caruser posted image

user posted image user posted image user posted image  očitno je povsod ista zgodbauser posted image

clock-img

06.03.2009, 22:59

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Mi je blo jasno, oz. sem že videla te kašice, samo se nisem nikdar poglabljala v sestavo. Me je zanimalo, če mogoče dodajajo še kakšne vitamine ali kaj podobnega not.

Jaz sem še vedno bolj za to, da se kolikor je le mogoče dela doma-te pripravljene mam jaz bolj za na teren. Hitro najdeš kakšen dodan cuker pa konzervans notri.

clock-img

06.03.2009, 22:59

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

No ja, ... saj sem si sama kriva za tako tolažbo user posted image user posted image user posted image

No ja.... sej si se sama tko odločla, ne? Oprosti, jaz te res ne morem potolažit.... pa saj jih je veliko, ki ti nudijo podporo, tudi če jo jaz ne.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

06.03.2009, 23:06

clock-img

AinB

pencil-img

903

user posted image

clock-img

06.03.2009, 23:06

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Moški imajo zanimiv izraz za to ... kabriolet ... sej vem, da je malo momo, ampak meni je bilo smešno, ko sem slišala ... tudi nisem za tolažbo ...

clock-img

06.03.2009, 23:07

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

momo

MIMO

clock-img

06.03.2009, 23:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

http://www.genspot.com/video-48937/tako-kot-rojen-obrezovanje-penisa-poucno.aspx

clock-img

06.03.2009, 23:23

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Joj, a to res tkole zgleda? Jaz ne bi mogla... AinB, a ne obstaja možnost, da grejo to fantje oz. moški tud v odrasli dobi naredit? Mogoče lažje prenašajo bolečino...

clock-img

06.03.2009, 23:35

clock-img

AinB

pencil-img

903

Meta imaš z.s.

clock-img

06.03.2009, 23:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Joj, a to res tkole zgleda? Jaz ne bi mogla... AinB, a ne obstaja možnost, da grejo to fantje oz. moški tud v odrasli dobi naredit? Mogoče lažje prenašajo bolečino...

Ja, sigurno bi desci šli v odrasli dobi.... bi se jim za vero hitro začelo fučkat....

clock-img

06.03.2009, 23:39

clock-img

AinB

pencil-img

903

Šibam spat, lahko noč vsem in lepe sanje  user posted image

clock-img

06.03.2009, 23:41

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja, sigurno bi desci šli v odrasli dobi.... bi se jim za vero hitro začelo fučkat....

user posted image

clock-img

06.03.2009, 23:45

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Šibam spat, lahko noč vsem in lepe sanje  user posted image

Nočko.... jst bi se tud lahko spokala, sem čisto neprespana... zdej sem pa še tku razburjena, še dobro, da nisem ekonom lonec.... user posted image user posted image

clock-img

07.03.2009, 08:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jutro.........user posted image

clock-img

07.03.2009, 08:01

clock-img

AinB

pencil-img

903

Dobro jutro,
pa en fini user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2009, 08:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

hvala vsem za tolažbo...........user posted image user posted image

kar se tiče vozička.............že pred časom sem jo iz košare prestavila v športni del..........tukaj je sicer v žaklju, ni zapeta, samo leži v / na njemu, oblečena ni nikoli preveč, ker tko potna in vroča ni. sedeti je pa v športni del ne upam dati, ker ko jo položim v vozek da fula glavo postrani in to je znak, da še ni pripravljena za sedenje. tko so mi rekli tisti k hodjo že na razvojno in telovadbo z user posted image . 20.3. imamo itak razvojno, se bom takrat pozanimala vse. tuhtam pa, da dam žakelj stran, sam me pa skrbi, da ne bo potem premrzlo, ko gre sonček dol.user posted image ker v spajksa je ne oblačim več.

clock-img

07.03.2009, 08:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Moram vam malo potožit, ..., naš T je v torek naročen za obrezovanje, pa sem čisto na psu z živci. Ful me je strah kako bomo speljali celo zadevo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem