Pri nas pa kontra...ko sem samo pretlačla, je vse ven pljuval, ko pa na gladko zmiksam pa ponavadi vse poje. Pa čim bolj tekoče mora bit, ker se mu pri preveč gostem, kar želodec dviguje.
Eno vprašanje... Večkrat se mi je že zgodilo, da je lepo jedel...pri vsaki žlički mmmm...mmmm in potem kar naenkrat tak jok, da sem ga mogla iz stolčka vzet in pomirit, ker se mu je še zaletelo. Najprej sem mislila, da mu prepočasi dajem pa očitno ni to... A je možno, da je preveč lačen
Lara, zmiksano kuhano jabolko s suho slivo je Lovrova najljubša sadna kašica.

Jaz že vem, ker sem mogla prazne domače slivove cmoke jest-mi je moj miško vso sredico pojedel
po enem tednu.........prvih 10 minut super, nato pa jokanje, kričanje, rdeča je bila kot kuhan rak v obraz, kar zaletavala se ji je slina........tako da sem samo obrnila, jo dvignila ven in rinila vozek domov.......pridem vsa crknjena domov, parkiram vozek v garažo, dam ln not, se sesedem na stol in sem se tako zjokala, da je še ln začela jokati......pa se nisem mogla ustaviti, samo pogledala sem jo in ji rekla-kaj sem tako narobe naredila??? vem, ni bilo prav, a sem bila čisto na podnu. skoz zaprta med 4 stene, cel dan ukvarjanje z
, kuhanje, pucanje, likanje........meni se malo meša občasno.
Taka velika punca je že