IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
vČASIh so bli cicibanovi čeveljčki zakon, zdej pa pravijo, da so pretrdi.... pa še eno uko z glave kuštajo...
Jaz ne vem, kaj dat moji pupi jest..... zjutrej dobi mleko, ob 11h sadje, ob 14h zelenjavo in zraven
malo polente - ji je všeč... pa riž ji je tudi fajn dol šel... Kus kus menda tudi že lahko, ne?
ob 17h tiste mlečne kašice, pred spanjem pa spet mleko..... Ma tiste mlečne kašice se ji ne dopadejo.... joj, kake frise dela... sej potem vseeno poje, ma ji ni všeč... Kaj bi ji lahko tle dala namesto teh kašic?
Do kdaj flaško zjutraj in zvečer? Lara je ob 19.30 že tako zaspana, da komaj flaško sprazne, ne pa da bi še kej drugega jedla.... jaooo
jaz dam zjutraj flaško, potem okrog 10-11 sadje, potem ima kao kosilo....skuham mu meso ...dodam malo soli, peteršilja, ..... dodam korenček, brokoli, cvetačo, ..... pa mu to pol na grobo seseckam...včasih mu dam kot kašico- s paličnim ...., danes sem mu dala v obliki juhice, pa rezance

je danes prvič not imel, meso pa je na vrh pojedel.... Včasih mu še riž kar v juho zakuham, namesto rezancev...., kuskus mislim, da še ni

..ne vem.... Lahko narediš tudi pire, našemu sem naredila polento, pa mu ni šla v tek....
Potem ima popoldan kašico - sedaj imam od Humane kašico okus jabolko - lahko narediš ...samo z vodo...pride kot sadna kaša, 2 z adaptiranim mlekom ali s kravjim mlekom kasneje..... Pa je zanimiv okus..... Tiste navadne mlečne mu niso več všeč...pa malo kombiniram.... včasih naredim sadno,včasih mlečno-sadno, ....
Lahko pa daš tudi skuto s sadjem al pa kaki puding na adaptiranem mleku, ...
Naš ma pol zvečer tud še flaško....
Bo pa v torek imel že 7 mesec

....ne morem verjet

....
Počasi boma tud kaj druga še probala......
A vodo še moram prekuhavat?