writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del

clock-img

26.02.2009, 19:39

clock-img

leda

pencil-img

1480

tvojo cifro imam še iz tistih časov, ko sem za dm-ove nalepke prosila, pa si mi jih prijazno ponudila, ampak jih potem nisem rabila...

res mi gre na živce tale moj spomin zlate ribice. in kot da ni že tko dovolj težko, se pa ene še neki zmišljujejo in nicke menjajo ko gate...pol pa nej si dojijla kej zapomne...user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:45

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

Lana čestitke za 6 mesecov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:46

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

hallo!user posted image

da še jaz prstavim svoj komentar.....no midve z ronjo sma se tud imeli super........je prav uživala z laro na igralni površini.....vam pa moram rečt da je punčka od lare croft prava fajterka, je naša bejba enkrat večja od lare, pa ji je ta vse igrače pobrala, tud k sta obe za eno vlekle je lara zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mojmu to povedala, je rekel  da bo mogla začet gvihtat in trenirat, da je ne bodo v vrtecu narezaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara croft a  mate vi v podromu kakšen ring da vaša trenira pa to haaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa blo prav zabavno s puncami.

No naša se še pa nikamor ne obrača, tak da me malo že skrbi, no danes ji je ratalo za malo se premaknit k je na stran gledala laro.....drgače pa še o obračanju ne duha ne sluha!!!user posted image ma bo že!

nič grem zdaj bebo dat spat, da bom lahko malo noge v luft dala!!!

clock-img

26.02.2009, 19:47

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Haha, res! Anoreksično telovadko

meni se pa sploh ne zdi tolk zlo suhcena.

tale vzrok, ki ga je detektiral tvoj pediater, se pa men zdi mal slovenceljska legenda. po tej logiki bi vsi veganski otroc (katerih starši še pšanca ne jejo, kot ga ti recimo lahko) in dojeni alergiki iz sosednjega foruma bli na flaši al pa anoreksični. pa niso.

Ma ja leda, jaz tud tko razmišljam...sam me alternativa (torej da je kaj s črevesjem narobe al pa da ma kak zoprn virus, ki je povzročil drisko, al pa še 3. varjanta, ki mi je pa sploh neprijetna: da ji kak encim za prebavo manjka...no to so stvari, ki so mi jih predstavili kot možne) še bolj zoprna. Jaz bi bla zelo vesela, da je moj mlek res manj hranljiv in da tamala preprosto rabi nekaj več.... Ma bomo vidl, kaj bodo preiskave blata pokazale...smo dons oddal epruvetko na Zaloško...da vidmo kaj drisko povzroča. user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:49

clock-img

leda

pencil-img

1480

spet je za mano noč brez spanja......

mty sem ti že parkrat hotla napisat in zdejle sem glih v formi za ledine monologe in soljenje pameti user posted image se v naprej opravičujem, ampak sem bla od 6.30 do 17.00 sama z obema in to vpliva na psiho  user posted image

zobje so ful prehitro razlog za nespanje, slinjenje, vročino,...pa je še milijon razlogov; in večina je žal manj racionalnih in težje določljivih...zobar od taprve pravi, da so vročina in zobje povezani le tolk, ker je imunski sistem mal sesut, ko rastejo zobje in se otroka hitreje kaj prime.

kakorkoli, če ma vročino že par dni, bi jo jst peljala k pediatru pokazat...

clock-img

26.02.2009, 19:52

clock-img

leda

pencil-img

1480

Ma bomo vidl, kaj bodo preiskave blata pokazale...smo dons oddal epruvetko na Zaloško...da vidmo kaj drisko povzroča. user posted image user posted image user posted image

uh. razumem. in držim pesti. pa če le zmoreš, se ne sekirat dokler nimaš razloga...

clock-img

26.02.2009, 19:57

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Ojla,

midva z J sva danes tud uživala v družbi septembrčkov. Blo je tko luštn, sam sončka bi lohk blo več. Je pa Lara ugotovila, da 8 stopinj v sežani je OK, v Lj pa ne, je še vedno premrzlouser posted image .

Moram pa J pohvalt, ker je danes že drugi večer zapored zaspal sam, brez joške in mame poleg.user posted image user posted image user posted image Pa dopoldan tud. Sem tolk vesela, ker že tolk časa ni sam zaspal. Ponoči pa se je zbudil le dvakrat, tako kot v dobrih starih časih. user posted image user posted image user posted image Bomo vidl kako bo danes.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

26.02.2009, 19:58

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Jazzy upam, da bo vse ok.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

26.02.2009, 19:59

clock-img

lana17

pencil-img

1098

user posted image

< Sporočilo je popravil lana17 -- 26.2.2009 20:06:17 >

Rousseau

clock-img

26.02.2009, 19:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

Lana čestitke za 6 mesecov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.02.2009, 20:00

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Jazzy upam, da bo vse ok.user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:01

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Spet sem zadaj ostala user posted image .

Vas pridem jutri prebrat, se mi zdi, da enih 10 strani. Upam, da ste uživale danes na srečanju in bom jutri kake slikice videla user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.02.2009, 20:07

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Čestitke Lani in mamici.

Rousseau

clock-img

26.02.2009, 20:23

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Se grem gret in gledat Lost. 

Rousseau

clock-img

26.02.2009, 20:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A pa sedi že čisto naravnost?? Našo tko po kakšne 20 min začne na levo al pa desno vlečt, pa mal dol začne lesti. No takrat potem znižam naklon v skoraj ležečega, da ji ne obremenjujem preveč hrbtenice.

ma ja,danes je sedela not ko velika,naš ima samo eno stopnjo..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.02.2009, 20:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lanauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.02.2009, 20:44

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

hmmmmm, danes pa tu ni lih nekega zagona za čvekanje!!!!

ma kaj vse samo prebirate al kaj?!?!user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:46

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Čer babike!

2 dni me ni tu gor, pa ste toliko naklofale, da vas sploh ne bom brala za nazaj, čeprav me zanima. Bi predolgo trajalo user posted image .

Mi pa smo danes kupili stolček za hranjenje user posted image . Enega od Jane z mizico. Bomo ga jutri sprobali in pošljem kako slikico.

Zdaj pa spet grem, me user posted image  že stuširan čaka na kavču in hoče, da se pridem pocartat (pa ne vem, če ima v mislih samo cartanje user posted image )

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

26.02.2009, 20:48

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

petra kaj še delaš tu..................ajd črta voziuser posted image user posted image user posted image user posted image , če se začnemo v lj trest....vem da sta vidva na deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:51

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

lara....a si že uspela svojo foto mašino kaj poštimat.....čakam da mi pošlješ fotke od najinih bambin!!!!user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:53

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: leda
se pa ene še neki zmišljujejo in nicke menjajo ko gate...pol pa nej si dojijla kej zapomne...user posted image

menda nisi mene mislila s tem? ker gate sem mal večkrat zamenjala user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:55

clock-img

leda

pencil-img

1480

menda nisi mene mislila s tem? ker gate sem mal večkrat zamenjala

bah nosečka o8, ooops olivija, zdej pa najbrž že veš, da jst moram mal pretiravat, da pride zgodba do izraza user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:56

clock-img

leda

pencil-img

1480

ampak res, komi da preberem kolk vas je, rekla ne bo pa nobena nič. pa nimam več dost cajta, zgoraj slišim, da se uspavanje počas končuje in nadaljujem zvečer v dvoje...

clock-img

26.02.2009, 20:58

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

KAHLO, imaš zs

clock-img

26.02.2009, 21:00

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

oli.....ni da nimam mam vse, samo za pol stvari nevem kak funkcionorajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem