če danes ne bom živčnega fasala................
..............začelo se je popoldne, ko sva imeli UZ kolkov.............vse super fajn, smejala se je, ko sva šli z dvigalom v 2.nadstropje, bili sva sami.............jo zunaj slečem, srečam še MaruškoŠ, mal počvekamo, pošpeglamo
, nato greva midve noter..............in komaj dobro vstopiva v sobo, se je začela ln tako jokati, dreti, kričati, da je ratala vijolična, krokodilje solze so ji tekle iz oči, kar zaletavalo se ji je od joka...........ne vem kaj ji je bilo.............mogoče jo je zmotilo to, ker je soba malo bolj zatemnjena, ne vem............komaj je uspela pogledati kolke-so HB ok, jaz jo pa sploh nisem mogla pomiriti. grozno je bilo. prideva ven, polna čakalnica, vsi so zijali v naju, ker je še vedno tulila..............sploh je nisem mogla obleči, ker je bilo vpitja in dretja še pa še...................zato sem popokala stvari, in šla na hodnik, in jo mirila, vmes pa klicala moža, da naj se v 2 minutah naslika v ZD, drugače bom pop
.............potem se je le malo umirila, sem jo dala v lupino in odšibala ven. na vratih se srečava z možem, mi samo dam lupino in letim k avtu, kjer sem se zjokala kot ne vem kaj, niti ne vem zakaj.............gremo domov, ln zaspi..........okrog 16 se zbudi, jo uštimava, jemo, nato smo pa šibnili v mullerja (v lj) po hrano in pleničke...........je bila skoz nasmejana, dobre volje, ful si je ogledovala.........vse je bilo ok, tudi v avtu, dokler nismo prišli na avtocesto............potem pa se je ponovila zgodba............spet vpitje, kričanje...................
..............bila je obupna, da sva morala ustaviti na odstavnem pasu, da sem jo vzela zadaj k sebi.............in vsa živčna vpila nad možem-ja pelji pelji............čez 5 sekund-kaj tako noriš, pelješ 200, bi nas rad ubil..............
...............ln mi je pa kričala v ušesa, da sem kr mal blesava še zdej od tega vpitja............mene je bilo tako strah, kaj ji je, skrbelo me je zaradi policistov, zaradi varnosti, saj se nisva mogli pripeti z pasom...........ene 5 minut pred domom je pa zaspala................sicer sva jo na trojanah dala v lupino, ker nisem upala več riskirati.............mislm.............noro.............noro................... jaz ne vem kaj ji je............najprej vpitje v vozičku, sedaj tole............ne vem................