Milupa - mlečni riž - včeraj dam malemu in rata ful rdeč okrog ust (tam, kjer je prišel v stik s hrano). Danes ista zgodba. Potem dam riž ta velikemu in on isto rdeč. A ima katera tudi take izkušnje?
jst sm zacela moji bejbiki dajat to riževo kašico od milupe k sm jo kupila v lekarni stane 4,69 eur in se mi zdi da je zelo sladka k pa jo naredim pa pride ko rižek skratka moja bejbi jo ma ful rada in jo kr velik poje.....
sm šla pa zanč v milerja no pa sm kupila isto kašico za 2,.. eur in jo naredim kašica je prsla cist gladka nobene grudice...no moja bejbika jo je pojedla sam ne tko s slastjo kot iz lekarne v čem je fora nimam pojma....
a je mogoče še kera opazla to razliko??? tko da zdej bom porabla te milerjeve pol bom šla pa pomoje kr v lekarno po kašice k se mi zdijo bošle....ma seje ne vem kaj je bolš...
dns sm ji dala za pit sokec od fruktala jabolko - marelica pa ji ni biu usec je zaprla ustka tko da ...
ji bom še kar naprej dajala za pit prekuhano vodo in sok ki ostane od kuhanih jabolk....
drgac pa za kosilo poje dva mejhna krompircka in pol korencka.....pa del...mmmm
no dns je pokazala vaga 5640.....
jutr se gremo pa cepit.....ta drugič..sporočim kako je blo
zdej pa grem počas zobke umit in spat....
LAHKO NOČKO***