writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

26.03.2009, 22:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete?

No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fantuser posted image

To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih.user posted image

mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mlekouser posted image

user posted image user posted image user posted image

kaj ti ne greuser posted image user posted image user posted image ....
...ok.podnapisi......ne av-je ena.

čaki, a ena tretja je par dni dojila, da je mami od tistega fantka dobila mleko, a tko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 22:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image
demo,našega piknika

uh samo mene pa ni gor, jaz jem pa pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 22:16

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image
demo,našega piknika

ni slabo.........sploh user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

AAAAAAADDIJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, grem na 7 del pogledat, če kej tam čvekajo.user posted image

clock-img

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

no...kje je ta 200...men tko glabva štema in mam še težko noč pred sabo...tud če bo lahka...bom sam napol spala

clock-img

clock-img

Anonimen

sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete?

No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fantuser posted image

To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih.user posted image

mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mlekouser posted image

čaki, a ena tretja je par dni dojila, da je mami od tistega fantka dobila mleko, a tko

sesticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........
mene je ena dojila,k je mela fantka,da je MOJA mami dobila mlekouser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 22:17

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Tina, po moje bo LJ najboljša varianta. Katera je dobra organizatorka?user posted image

clock-img

26.03.2009, 22:17

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

user posted image user posted image user posted image  Tini za mirno noč

Pa na 7 del - TAKOJ!

clock-img

26.03.2009, 22:18

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

sesticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........
mene je ena dojila,k je mela fantka,da je MOJA mami dobila mlekouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja rabim podnapise, kaj morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Pa dobro, kaj delate zdej tuki. Pejmo dol s te kače.user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

e,končno 200,in lahko grem spat,jeeeeeeeeeee

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

26.03.2009, 22:19

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Pa dobro, kaj delate zdej tuki. Pejmo dol s te kače.user posted image user posted image

kot ukažeš user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 22:20

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image smo odpele in odplesale na nov del

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

26.03.2009, 22:20

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Čavči bavči VI. deluser posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 22:22

clock-img

Anonimen

...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem