IZVIRNO SPOROČILO: blanč
Noki, čakam na kak pregrešno dober recept izkušene, fajne mamice
un, ta bolši in "vedno užge" recept že imaš, z bučkami mislim, ostalo pa: pri nas je palila kombinacija korenje-koleraba-krompir, vse skuhano in zmiksano, pa popečene bučke, paprika, por na olivnem olju zmiksano s testeninami (zmiksanimi), ali pa s polento, pa riž z različno kuhano ali dušeno zelenjavo... kaj mesek že papate? mislim, unga malega konja?

aha, pa špinača in pire krompir! to je tut zakon.
bravo B, veliki zvezdnik Tv celje!!! kdaj bo intervju?
ja, društvo+dnar, lahko bi nam uspelo pridobiti denar za "pedikuro-manikuro-savno-masažo in potovanje v mehiko za izčrpane mame dvojčkov"
sem malo poguglala, res obstaja eno društvo dvojčkov iz šentilja, pa še eno iz trebnjega... hmmm. le zakaj niso bolj aktivni?

hec, no.
kakšno vreme je danes??? katastrofa! sam ne si mislit, da nismo bili na sprehodu! itak, in to v največjem nalivu

sm mokra ko cucek
aha, aha, belen, ja definitivno ena tista mizica-hojica-allinclusive, pri nas se oba gužvata pri njej, pa fajn ravnotežje lovita zraven. jaz pa sem jo tako fiksirala, da se ne premika, ker mi ni do tega, da bi z njo hodila.
druge igračke? hmm, pri nas ropotulje še vedno aktualne, pa knjigice ful gledata, iz škatle od triciklov sem naredila en tunel, pa je zakon, en pri eni strani noter, drug pri drugi, pol pa dretje in vreščanje na sredini
< Sporočilo je popravil nokes -- 5.2.2010 15:43:47 >