sam ne mi rečt,da kaj primorka ki ma morje 2metra stran gre poleti w terme
točno to ja

Kaj boš rinla v terme, ko pa maš na doseg ruke vse, kar poleti rabiš

Mi pa vsak prost vikend pa še kej vmes rinemo dol na Obalo
Glede term ti ne morem nič rečt, ker niti nismo nikjer bili. Aja, enkrat pač v Čateških na nekem seminarju v enih ful luštkanih hiškah...Glede hrane - lažje ti bo v hotelu, ker ne rabiš kuhat. Saj pupi sta pa že tolko veliki, da vse jesta. Ali pač ne? Jaz osebno bi izbrala apartma, ker si vseeno narediš dan tako, kot hočeš, ješ kadar hočeš in kar hočeš itd. Mi hodimo v KP, mamo sicer svojo hišo, ampak mi ni problem kuhat in to. Včasih pa gremo ven jest pa je.
Pri nas sicer vlada eno tako obdobje, ko ne vem več, kje se me glava drži. Ta mala sta nora, tulita za vsako NE, za vsako bedarijo. Kr neki. Ma se zgodi, da dobesedno cel dan tulita. Če ne eden, pa vsaj drugi. Še dobro da mamo dva

Pa to samo doma, zunaj je OK, kjerkoli drugje je OK. Doma pa ne vem, ali mata že vsega dovolj ali kaj jima je. Pa ne bi jedla, pa ne bi to in ne bi ono. In najraje bi, da sem stalno z njima. Pa kaj še.
Smo šli prej popoldne v eno novo igralnico v Trzin - pozna katera? Ful luštna igralnica, ta mala sta bila navdušena. Bomo šli večkrat.
Tako pri nas no. Jutri gremo na Štajersko, v soboto pa za cel teden na Obalo.
Mirno noč pa naj spijo čim dlje (mi zadnje čase vstajamo tam okoli pol devetih ali še kasneje...)