Bejbe moje, prej mi je blo tko vroče, da nisem mogla zraven nič dopisat...sem pa dobila po mailu in me je urilo
Na morje bi šla samo nekam v J dalmacijo, pod borovce, z dvema varuškama in kuharico, pa še to septembra
Gemelli,
za novo pogodbo, res lepo, da so ti šli na roko. .... vesela za vas.
A dej no? Bi lahko blo tudi od vročine? Nam je takoj rekla, da je viroza in da jo imamo vsak na svoj način. V bistvu sta malo smrkava že od prejšnjega tedna, nekaj malega je blo vročine, Zarja 1x dobila svečko, ker je vlo 38,7...mah, po mojem nimajo dosti pojma, zato tudi nismo dobli nobenih zdravil, le izogibat popolnoma soncu, ker naj bi izpuščaje pospeševalo. Tko, da smo do 10h pod balkonom v naši ulici, ki je v senci in potem doma
. Eno popoldne smo bli na Lokvah...prelepo in meni že mrzlo
. Ju3 grem kupit hrastovo l., hvala, mi je že ena danes svetovala. Škodit def. ne more. Sicer ju imam le v bodiju brez rokavčkov cel dan....tuširam večx brez mila...sicer pa sta cukra, ma zlata sta, v glavnem dobre volje, jesta normalno, spita celo noč. Je pa tudi dragi včeraj prišel prej iz službe, vročina...in je danes cel dan prespal, upam, da bo ju3 ok.
Jaz vem kje smo ga polomili, 2x smo šli v neke nakupe, klima, folk...in se je začelo, Z vročina, jaz grlo...aja, jaz še malo suho kašljam, ker me draži...sicer pa sem že kot nova
, hvala za skrb.
Komaj čakam, da gremo v avg spet gor...še prej pa naj pade ta vročina, naj se pozdravimo...da se lahko kaj vidimo! LP vsem tvojim
Ostanite zdravi! Mirno in hladno nočko vsem!