IZVIRNO SPOROČILO: ona23
No še nekaj me zanima. tiste ki dodajate mlekec, koliko spijejo taki mucki? Jaz sploh nimam pojma koliko spijejo da se najejo? Mi se dojimo na 3 ure, pa po ene 10 min vsak. Tko da mi je merilo edino ura. Ko pač nehata jest, nehata ... ustka pa potem tako skupaj tiščita da sta prav smeškota.
No v glavnem, zdele je spet ura kosila... kok hitro minejo tri ure. :))
Lep pozdravček vsem skupaj in upam da se res vidimo zvečer!
taki mucki bi naj spili med 130 in 170 ml na kg svoje teže (srednja vrednost cca 150 ml), kar je napisala že pikatara, pri tebi bi bilo nekako 150x3,2 kg= 480 ml na dan / število obrokov (ponavadi 8) = 60 ml na obrok. samo lepo prosim, to je SAMO PRIBLIŽNA količina, ker pri nas spije ivana manj kot 130 ml na kg teže, vitan pa več, no skupaj sta v poprečju.
pri dojenju je edini način (na kratki rok) da ju tehtaš pred in po obroku, pa vidiš koliko spije. če dobro napredujete, potem spijeta dovolj in si je brezveze komplicirat lajf s tehtanjem. je pa tako, da so dojeni otroci ponavadi lažji kot zalivani.
ja tri ure med vsakim hranjenjem minejo prehitro, takrat preberem kak cajtng na netu, pa pomijem posodo, na hitro in po tiho kaj postorim po bajti, kak telefonič obrnem in voila, spet dvoje lačnih ust!! je pa zdaj res ful lažje, kot na začetku, malo si že utrjen, pa tudi lažje predvidevaš, kaj sledi,...
bi bilo pa fajn, če ti danes uspe prit na pivo in čevape, mnjami, sem se šparala cel dan...