IZVIRNO SPOROČILO: gemelli
Ciao dvojne mamice!
Tudi jaz sem med vami - imamo Saro in Alexa (rojena 2.3.2009).Ze full casa spremljam vase dogodivscine in se z vami smejim ali pa belim glavo. Ste prav face...ni kaj rect. Hedvigo prebiram ze od nosecnosti dalje in moram priznat, da sta nasa tamala dva prav podobna njenima.Zanima me, ce je katera z goriskega konca, da bi se lahko vcasih tudi dobile in kako rekle.
Nasa dva soncka sta kar uredu,podnevi spita kukr kdaj, ponoci sta pridna in spimo od 21.00-5.00.
Lepo se imejte, se tipkamo!
Živjo, Gemelli, tole si bom pa vzela kot poklon

čeprav tvoja spita precej bolj pridno kot naša dva.
Žal jaz sem sicer ljubljanska žaba..
No, pupe, mužič mi je inštalirtal W7 in zdej mi nič ne dela, komaj smo usposobil iringarajo z mozillo.
In kaj vidim..
Ma, ne noo
... Rubin, punca, držte se!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ah, ja razvojna... Mi smo bili na Viču pri Selanovi. Čist ok, malo ju je premetala, ene dve, tri smo rekli in ju je poslala domu, brez napotnice za FTH. Razen če bi sama zelooo hotela plačat, da mi kažejo hendling. Ma, no....
Mi jutri šibamo do nedelje na Pokljuko in mensezdi da bomo spraznil bajto, HB mamo tale velik vagen. In bog ne dej da pozabimo Medota Snedota in Kuro Pepo.
Mama je seveda tudi zapravila celo premoženje v Mullerju (itak vsak teden...p...m...

), pa še potem v lovu za toplejšimi zadevami, ker smo tatoplo prerastli in že posodili naprej. Naj povem da ima Kantz-Osh kosh neko sniženje 40,30 % Kupila trenirko za heroja, za tamalo me je pa mikal, ampak je bila pretenka. Ampak soooo cuuuuute!!!
Snežika, matrduš no! Stare mame so predlagale zeljne liste...pocajtaj se in

Kapo dol za trud!!!!
Noki!! Naša dva sta tečna!!! Že cel teden oz. zdaj že več!! In to je en sam cvilejne in cmerkanje in nespanje....JUJUJUHUHU
Larči! Se mi kar smiliš no, jaz sem imela pa rdeče ritke...probali vse kreme na svetu... Daj, kaj pa kakšen riboderminček, al pa kaj od Mustele?? Ne glede na kakice stokrat, da mu nardi mal zaščite? Mustela ma eno super kremo, ampak ne vem točno kako se reče..
Termometri?? Svašta...No jaz sem v mladosti razbila nekaj teh zadev, ker sem v želi ostati doma, prebverč grela na žarnici ali vročem čaju...pa jih je razgnal....

Dobro da tega nisem vedla, potem šele bi hotla ostat doma. Zastrupljena in to...