Hej, punce! Saj folgamo, a se še tisto malo moje odvečne energije zgublja v nedorečenih družinskih zadevah, mah neka 'jajca' še iz rane mladosti, pustmo. Vidim, da ste pridne in da se mate fajn. Lepo.
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara
Larči teel kapljice niso namenjene za čaj. Vedno jima jih dam na dudo. Gor piše 3x dnevno 8 do 10 kapljic. na mojih ljubljanskih piše isto le da s čajem, super, sem kar vesela, da je tko, saj itak da jih dajem direkt ko je kriza
, več kot 5, pa še nikol v celem dnevu.
Larči železo dobiš, vendar je pri nas ista kriza. Pri Patriku še gre, Karolino pa zvija kot hudič. Je bil včeri spet cel dan jok. Jima bom poskušala malo manj kapljic dat.
Hvala Pika. Tko poveš. Ma ja, ko bodo ti mesci mimo bo vse4 pomagalo, a ne? Do takrat pa...štip, šuti, trpi i pati
Punce, jaz pazim kaj jem, tudi 14 dni sem bila na brez laktoze dieti in nič bolje. Zdaj smo železo za 2 dni ukinili, nič bolje. Ostanejo še vitamini za odstranit

, al pa je temu enostavno tko in se ne da pomagat...bom pametna ko bosta mela pol leta, takrat ziher bom vedla kaj jima paše. Najrajš bi probala več umetnega mleka, (zdaj dobita od 0 - 100 ml na dan, aptamila adc) bi več spala, manj trpela.
Hvala vsem za nasvete glede spanja in kričanja od 18h do 20h. Problem je, da moja dva kričita tudi zunaj v vozičku, da je to take vrste sitnoritis,da je res edina varianta prej spat. Evo, da nocoj sem poskušala prej in je blo prej konc joka...ju3 pa res že ob 18 pokam ajat, samo problem je, ker spita v dnevni sobi in težko naredim popolno temo, ampak se bom potrudila. Hvala vsem.
Hedi, tvoja dva sem pogledala, lepa sladka cukra!
Sicer pa smo fajn, pridno rastemo, fantek se že pogovarja in veliko smeji, deklič pa je bolj zahteven, redko se nasmehne in posmeje, je pa takrat bolj veselo za tastaradva
Belen, Noki, Skorpija, Hedi, Taški, Snežinka - vaju pogrešam, vsem en lep pozdravček in javite kam na morje oz na dopust, da mi date kako idejo!