po moje lahko mleko mešaš brez problema, pa tudi na beba 1 po moje lahko prešaltaš. če me spomin ne vara, smo imeli enake "težave", pa je bila 1 res bolj nasitna in sta bila zadovoljna.
glede naročil še sploh nisem preverila, zdajle trenutno iščem, če kdo prodaja rabljeno dolgo ograjico, vem pa, da so vratca poceni v ikei, si kaj gledala? no, mi vratc ne rabimo.
IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe
Jutri imamo sistematski za pol leta, čeprav smo stari 5,5 mes. Ju še vedno samo dojim, tako, da bomo zdaj kmalu začeli z GH. Se veselim kuhanja, pasiranja, packanja,... To bo veselje
Mala dva pa imata rada žličko, tako, da ne pričakujem večjih težav.
tudi jaz jutri pričakujem patronažno glede GH, me prav zanima, kaj bo povedala, ker jaz plan glede GH že imam

, se pa tudi jaz veselim, mi mleko že čez ušesa teče...
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga
Ja, sej tole bova kot kaže...druge so še dražje. So to naše predhodnice že kupovale... Mislim da sem vidla na Amazonu cenej...
a res,
hedi? katero bosta vzela? jaz sem uč vrgla na 510 al tu nekje 85 ojrov. mater bodo zanamke imele fajn rabljeno robo

, hmmm, kaj pa če na 2008 vprašam? bom, potem...
IZVIRNO SPOROČILO: stijan
Pozdravljene mamice dvojčkov,
bi že bil čas ,da se oglasim pri vas,vas redno berem le pisat se ne spravim
. JA, TO PA RES!!!
DOBRODOŠLA!¨No mi smo tudi že veliki Jakob ima pri dveh mesecih 4400g in je velik 54 cm,Florjan ,ki zelo rad je pa ima že 4900g in je velik55cm,tako da sta že prava velikana. BRAVO
Ponoči sta se do zdaj zbujala na 3 -4 ure,Florjan pa se je nocoj zbudil le 1x
.Tako ,da upam da bo malo bolje z spancem postalo,drugače smo večinoma na flaški dojimo se samo zjutraj in zvečer. Naš 4 letnik jih je lepo sprejel saj zaenkrat ni neke panike,zelo rad pomaga in bi se že rad igral z njimi.Jakob je bolj zahteven je kar rad na rokah da se nosi ,medtem ko je Florjan umirjen in kar je in spi ali pa se kar sam zamoti.Imamo pa ta teden kontrolni UZ glavice in upam da so tiste pike od posledic viroze izginile.No toliko za enkrat, ker moramo paaapat it
. NO, JAVI SE ŠE KAJ!
senamček mal kasnej, ker tut moji otroci morjo mal papat... ajdi, laufam
< Sporočilo je popravil nokes -- 20.7.2009 12:42:31 >