Aloha, mamice!
Pa kaj ta vročina in sopara mislita trajati do decembra??? Meni še kar teče, sploh ko tamala dva vklopita tandemski alarm sredi noči, z mojim pa vklopiva turbo roke.
No, prvo posvetovalnico smo dali skozi, Ajda ima 3500g in 49 cm, Simon pa 3450g in 51 cm. Vse je ok, so pa tudi nam že napovedali obiske v razvojni ambulanti, ko sem pa vprašala, zakaj, pa so mi rekli da zato, ker sta dvojčka in rahlo nedonošena. Ja ok, ker itak imam preveč prostega časa.
Dobili smo Plivit D3 kapljice (mater, so grenke), stranskih učinkov zaenkrat ne opažam.
Tudi naši dnevi potekajo po copy-paste sistemu - hranjenje, previjanje, vozičkanje, tuljenje, hranjenje, previjanje... vmes se še seveda cartamo, kopamo, fotografiramo, odgovarjamo firbcem na cesti, steriliziramo dude in cuclje, peremo tetra plenice (likamo jih že dolgo nič več), sprejemamo obiske, hodimo na obiske... Zdaj več nisva tako utrujena in ugotovila sem, da strnjenih osem ur spanja sploh ne potrebujem za normalno funkcioniranje. Zanimivo.
Zaenkrat še kar veliko spita, tudi noči - seveda z obveznim hranjenjem med 2. in 3. uro, pa potem spanje naprej do kakih 7h. Jokcata zelo malo, no razen ko je čas za hrano ali pa ko je plenica polna materiala za gnojenje njive.
Nekih groznih kolik nimamo, le občasno koga malo zašraufa, a nekaj prdcev stvar spet spravi na pravi tir. Zdaj ni več pes glavni osumljenec, ko nekdo spusti tihomirja.
Doživeli smo že tudi prve nasmehce (pa čeprav so morda bili stranski učinki vetrov...), moja očala so že večkrat preizkusila moč njinih prstkov, na boku že dolgo več ni popularno ležati, duda bo kmalu s salotejpom prilepljena saj vemo kam (čestitke tistemu, ki je izumil trak zanjo...), kopata se fuuuul rada, manj rada sta odstranjena ven iz tople vode v brisačo.
En kveščn za izkušene - Ajda ima bele obloge po jeziku - moja mati pravi, da to zna biti soor - sem klicala pediatrinjo, pa me je sestra kar skenslala, da če je to to, da to ni nič takega in naj nabavim Daktarin - pa je lekarnarka rekla, da se naj najprej prepričamo, če je res soor, ker če ni, da lahko naredimo s tem Daktarinom več škode kot koristi. Ja in kako se naj to prepričam?? Ima katera kak nasvet ali podobno izkušnjo?
Joooj, vse ste že bile ali pa še greste na dopuste, mi pa bomo kar lepo doma ostali, ker ati ne dobi dopusta.
Ma kaj čemo, bomo pa drugo leto noter spravili.
Malo sem vam fauš, vsem tistim, ki tako blizu živite, da se na pirih dobivate. Jaz sem očitno gora osamelka tu na mojem koncu, pa moram kar sama pivo cuzati.
Blanč, a moraš imeti osebno od tamalčkov, če jih hočeš TRR odpreti??
Pozdravček vsem - vas ne bom po imenih naštevala, kar bom ziher katero pozabila!