IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Grr, vsem napisala, pa pozabla kopirat, itak in vse v nič
Zdaj pa nimam cajta, ker lepotca nočeta spat, saj sta prespala kompletno 2h vozičkanje...
Samo Noki, hvala glede kašic. Vas bom še morila z gh, brez skrbi.
Taški: zaspita ob 20h, potem pa dojenje od 1-2h, od 3-4h, od 5-7h...pojeta pri meni v postelji, potem v svojo posteljico. Največ
krat lepo in hitro nazaj zaspita. Včeraj sem malo nosila 2h, ker jo je bolel trebuh. Medetm se je mali zbudil, oba jokala, štala...potem enga za silo potolažit, drugemu jest...standard. Da bi pa spali od 22 do 7h??? al celo do 10h?? utopija
Ja, s5 ni kakala od nedelje; dam sladkobo? Nasvet prosim, hvala.
Šibam, ker me rabita! Aja še to, danes žurka, imamo 5m!
Pridem še.
E no najprej naša Larči...Tole je ubijalsko!!! Tko!! Da veš!! Svaka ti čast, da ju še na joške daješ, ker jaz sem prej obupala!!

Koliko pa pojesta ponoči? Ali konkretno ali samo za vzorec? Ali sta zdaj še večkrat ponoči lačna? če pojesta veliko, mešaj kašice!! Magari rižolin v mleko, lahko komot svoje. Otroka mata 5 mesecev, rabita vedno več,zdaj že toliko da kot kaže ni en podoj dovolj, je treba skos.
No, tole je seveda moje skromno mnenje. Jaz vem da bi lahko Mihatu dala celo joško za pojest pri 5 mesecih pa ne bi bil sit...
Če pa jesta za vzorec pa se najbrž cartata do onemoglosti. Do tvoje onemoglosti, to pa ni ok. Ali imata dudo? Ali si probala s čajem? N eno uro bejba se dojijo novorojenčki, tvoja dva se dojita tuuumač, tebe bo pa pobralo!! Bohnedej da se tkole obrne kot pri meni, ko bo tečkanje za vsak obrat in zob... No pobralo bo če bo šlo tkole naprej kmal še mene.. (itak da ne, a ne...)
Rosajelka, ja kolk pa mata laskov?!? Naša dva jih mata šele zdaj mal več, tako da kopanje je vključevalo tudi bučo. No še vedno vključuje, ler so kašice tudi tam..

Mi ju kopamo večinoma z Topferjevim Kleiebad. To naša Špela dobro prenaša, ostalo jo malo draži, tako da so ostali bad-i bolj občasni. Potem sta namazana, Miha s kar je, Špela s Kleielotionom ali z Mustelino Stelaprotect. MA, je vseeno mela velikrat pikice pod brado. To predvsem od sline, znoja,hrane in ker tako bučko drži. Miha jih nima praktično nikol, samo enkrat ko je blo 40 stopinj ...
Jaz te pikce najlepše pocajtam, da res umijem, osušim in namažem z Riboderminom.
Noki, naša dva mažeta putr, skutke in tut glutenske zadeve od 6,5-7 meseca. Rumenjaka še nista. Od mesa še purana, paradajzek pa tkole za malo potenstat na mal čebulce za rižotko. Ni blo nobenga problema.
Klarissa, dobrodošla!!
Persida, tut jaz sem skos okol naših dveh. Nimam srca, pa tut ušesa bi preveč trpela..
Ljuba zlata Mlinčka! Tolk si napisala, da ne morem vsega zdele skomentirat sem očke zapirajo..No, edin tole o laseh. meni so tudi začeli genau na tri mesece poporodu..potem mi jih je pa deca začela pulit..Nisewm še plešasta ampak ene 10 cm sem jih skrajšala. Jih je manj, pa še letijo Ma ni krize, kdo ma cajt še na lase gledat
eto, zdej grem pa neki dremat al kvaaaaaa