IZVIRNO SPOROČILO: nokes
juuuutro babike!
bo kera v tivoliju, zgleda, da bo sooooonček! mi bomo cca ob 10.30! ajde, grem pasirat
Bejba tudej ne bi, mamo babi tuki, tumorou bi pa. Sej je še lep vreme napovedan. Dam za en đajnt kofi!
Aja najbrž ne veste ampak kako je pa s parkingom pri Tivoliju? Noki, dej če boš šla, vrži oke če je ob taki uri sploh kaj fraj.
LAra, donat! Pa ne dat riža, naša dva poterajo hruške, borovnice....
Slike s krsta sicer mam ene ampak se en k..nič ne vidi, morm počakat da še dedi svoje dostavi. Sicer pa če bo jutri kaj s Tivolijem lahko fotko prinesem, tam se da pozumirat in tko...
LAra predavanja za krst?? No, to so pa resno zagrabli. Ne pri nas ni bilo treba, samo prijaviti in se tam prikazati.
Blanč, ja kaj reči greš po sledeh Noki in mene.... mi mamo pomoje že 11+ in me je začel skrbet, bo šel na dijeto... sej ni špehnat, ampak tak zbit al kako bi rekla...no, sumo pa to, ne..
Našima dvema so pa vse tele kašice zgleda dopi.... moram naštudirat kaj novega dat. Vsekakor brez okusa, raje dodajam okus s kako sadno kašico. Pol pojesta. oh jej.....
Pika, daj zaupaj kako narediš piščanca z avokadom.
Spanje...ma kaj vem, en dan bolš en dan slabš. Danes celo ene 4 ure miru v kosu. Huh!