IZVIRNO SPOROČILO: taškica
...čeprav sem mislila en štrajk udarit ker ste me tko glede tistega lokala
jao jao punce ....dobimo se zaradi naaaaaaaaaas! ne zaradi folka smotke
Eh, dreka peka, punce, preterale smo

. Sej sem ti vrtnico zraven pripopala, noooo. Bomo šle zdej iz inata k Plestenjaku na plažo, boš vidla

!
Če sploh kam gremo, se niste nič glede lokacije opredelile

.
Pika, se strinjam z ostalimi glede fizioterapije! Ne pusti se jim

!
Belen, naše pupe so s tvojimi samo dan razlike pa se še ne obračata na trebuh. Taja je sicer zlo blizu, se že čist zguzi, edin rokica jo zabremza, da se ne more prevalit. Anja gre pa samo na bok in nazaj. Me sploh ne skrbi, bosta že, ko jima bo do tega. Na fizioterapiji tega še niti omenjala in sprašvala ni, tko da očitno ni panike.
Lara, za tele vaje po Vojti prvič slišim, tko da ne moram nič pomagat

.
Hedi, boga Špelči. Fejst jo polubčki! Zdej te pa v petek zihr ne bo, ne?
Hja,
noki, tele živalce so pač moja šibka točka

. Priznam, vegetarijanstva se verjetno nikol ne bom šla, mi pa zadostujejo taobičajni meski. Kravca, pujsi, puran pa kakuš mi čist zadostujejo, no, ribe itak tud, ostalo se mi zdi pa nepotrebno konzumirat. Ker pa za otroke vse, se bomo tud s tem spopadli.
Buši, kje si, stara sablja?
Snežinka, kam jo torej mahnemo v petek

?
Aknela, jaz o kakem podaljšanju porodniške zaenkrat še niti ne razmišljam, bi pa vsekakor pasalo...oooo, bogami da bi

!
Še na kratko o našem spalnem projektu - TOTALEN USPEH

!!!
Ob 19h sva jo položila v posteljico, je začela jokat, po pol minutke samo še mal cmihanja in tišina. Šla pokukat kaj počne - koma. Se je sicer po ene 20min zbudila, začela zlo na izi mal protestirat, bolj jamranje kot kej druzga, po parih minutah tišina in...SPI

! Aleluja! Pridna pikica mala

.
Če ne pridem več naokoli - nočka, nočka!