Da se vam še jaz malo javim in poročam trenutno stanje, saj berem vas kar samo za napisat kaj mi pa že veke padejo dol.
Naši mali nadebudnici nista več tako mali, čez 10 dni bosta imeli 3 mesece
. Pridno se dojita, sedaj že malo manjkrat na dan (na vsake nekaj dni imata dan, ko samo jesta, pol pa spet par dni več spita), ponoči moram rečt da že ful spita; tok mi še noben otrok ni spal (Neva praktično že celo noč, Hana se pa enkrat ali dvakrat zbudi).
V torek smo imeli razvojno, tehtali sta obe 4500 in še nekaj malega. Izvajat mormo handling
, babice in dedki me že čudn gledajo kaj spet težim s tem
(pr drugi smo hodil na fizioterapijo, ker je bila hipotona), bom spet poslušala kakšne pametne komentarje, ja sej oni so pa čist dobr gor zrasl brez tega... no se bom vzdržala komentarjev
Z Nevo imamo borbe, ker je našla palc in ga noče kar tko zamenjat z dudo in oba kar skačeva, ko zaslišva cmokanje, še ta velko sva okužla in nad njo bedi: Neva ne palca... boga reva sploh ji ne pustimo užitkov. Kdaj so pa vaši začel dudo sesat, če jo imajo? Mi pri prvi nismo rabl met dude, druga jo je imela že v porodnišnici in pol skos dokler ji nismo vzel oz. jo je vrgla in smo jo zgubil. Dvojčici sta pa imeli v porodnišnici, da sta se pomirili mal in da jima ne bi dal flaše, joj kok so bli zoprni s temi flašami, sploh ponoč so mi jih skos hotl turit... ampak sem vztrajala in mi je ratal brez njih. Ko smo pa prišli domov, pa jima jih nisem več tlačla v usta in jih nista rabli dokler pri dveh mesecih Neva ni najdla palca.
Drugač smo pa kar vredu, rahlo prehlo pokašljujemo, smrkamo... ta velke prnesejo. Ta mesec sta tud ta velke neki virozne, mata neke vročine ampak na srečo ni hujšga.
Berem, da se kar dobivate na sprehodih ... se vam kdaj pridružim, če boste spet v Tivoliju kaj. Zdele že nekaj časa nismo bile dopoldne na sprehodu, ker sem imela še ta velike doma, upam, da so sedaj zdrave.
No zdej sem se pa razpisala na veliko, ne morem nehat.
Aja še to, spet prodajamo stanovanje, držte pesti, da ga dobro prodamo in kupimo lepo prostorno hiško
.
Lep vikend vam želim vsem in upam, da mi kej prej uspe se spet javit.
Darja