Holja mamice!
Sem vsa naspidirana, se moram malo pohvalit
. Kljub letom, številnim otrokom, bolniški, porodniški, bolečim sklepom,...., še nisem za v koš. Še lahko smučam! Ne boste verjele, ampak preživela sem krasen smučarski vikend! Vse se da, sam organizacija je važna.Pa dobri baby sitterji tudi...
Taški, led je že, čeprav kaj dosti ni sprehajalcev gor. Jaz tudi nisem šla.
Ziher je ziher. No, tudi če 6x dojim ponoči se da naslednji dan smučat
. Moji punci čez dan zavračata mene kot hrano
, ponoči ko pa jaz nebi bila futer, se pa non stop priklapljata. Hedi, mah, bi jaz tut skoz jamrala kar se spanja tiče veš, ampak je res, da enkrat celo noč spijo. Bo že. Taški, mislm, mogoče se je pa treba s takimi pogovarjat kot je 4pikice, nam bo kakšen čudežni urok izdala
. Torej punce, kuhano vince? Kdaj? Jaz lahko jutri (ponedeljek). V stari Lj? Ob 21h? Prešerc? Sicer pa v torek, četrtek in petek ne morem...
Jooooj Blanč povej kako je bilo. Jaz sem pa celo oddajo zamudila! Š.i.t, pa tako fajn gost
Buba miska kravje mleko čim kasneje, pa še to ne sme biti homogenizirano, kot je alpsko in še marsikatero...čeprav....100 ljudi 100...
Buši2 plazite! Vsaka čast! Sploh ne vem če bi vse to brala, ker pol se lahko zgodi, da bom v depro padla
. No pa kaj pol če bosta moji bolj počasni
, v glavnem, da bosta bogatega moža dobili..."ko bosta kraljici, jima ne bo treba peš hoditi...
". A ne Taški, ti kar nekaj fantov ponujaš
Noki, Lara vse ok?
Drage dvojne, lepe sanje vam želim in čim daljši spanec! Lahko noč.