writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL

clock-img

27.03.2009, 15:16

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

katja, zdaj bo že dve leti od našega krsta, pa smo tiste cotike meli tak redko oblečene, da smo prešnjo soboto še nečaka nesli v njih. Samo jaknico mu je mogla kupit, ker je blo nenormalno mrzlo.
v glavnem, jaz sem navdušena in prav predstavljam si, kaki frajer bo Mai.

clock-img

27.03.2009, 15:17

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

uuu, nova stran po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 15:17

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

deja, ki pa se ti danes skrivaš? Upam, da je vse v redu!

clock-img

27.03.2009, 15:39

clock-img

Anonimen

sem tu. samo ni fajn iz postle oisat pa samo berem

clock-img

27.03.2009, 16:29

clock-img

ada2

pencil-img

7402

listata zdaj Nuša in Adam po albumu vlak Tomaž in Adam govori - to je pujs, to je ena koza, to pa je jelen za božično večerjo...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem mogla prav gledat iti kaj je zdaj spet jelen in je bil konj.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.03.2009, 17:57

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

kaj mi zna katrera tocno povedat kje je slascicarna marcipan? na postajo 49 mi nic ne pove...user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa res s ptuja saj se vidi....
nevem kje mojca hodi ona je nekje tam doma

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

clock-img

27.03.2009, 18:05

clock-img

trezika

pencil-img

3981

dandan
Da vam pokažem našo pikico Marušo user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

27.03.2009, 18:06

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Upam, da ste ve vse Ok...za nazaj se mi po pravici povedano ne da brat user posted image  

Maruša pa je ful pridna... čist po mamici... že drugo noč nama je spala od 22 do 5 zjutraj user posted image  

clock-img

27.03.2009, 18:07

clock-img

trezika

pencil-img

3981

aja, ada najlepša hvala za slikice user posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 18:08

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

jezuuuuuuuuus kaka lepa pupa user posted image user posted image user posted image user posted image
no tudi pia in stella sta krasni mali princeski user posted image user posted image user posted image
to bo veselje za nase fantke user posted image user posted image user posted image
pa ne samo lepe pridne so tudi

clock-img

27.03.2009, 18:09

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

gledam sliko pa sliko nase pipike ko je bla toliko stara...al sem zmesana al sta si pa podobne v lickah in nosku user posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 18:17

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

gledam sliko pa sliko nase pipike ko je bla toliko stara...al sem zmesana al sta si pa podobne v lickah in nosku user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

clock-img

27.03.2009, 18:22

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

trezika iiiiiiiiiiiii user posted image user posted image maruša je krasna user posted image user posted image pa pridna kolko vidim tudi user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

27.03.2009, 19:28

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

kaj mi zna katrera tocno povedat kje je slascicarna marcipan? na postajo 49 mi nic ne pove...user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa res s ptuja saj se vidi....
nevem kje mojca hodi ona je nekje tam doma

Mojca ni tam blizu doma. To je skoraj na Hajdini, blizu železniške postaje Hajdina.

clock-img

27.03.2009, 19:30

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Malo prej sem bla pri Sun na obisku, sma z mojim šla pogledat Stello in Pio user posted image Ful sta luškane, pa vidi se, da sta oba ful srečna user posted image user posted image user posted image

Trezika, tudi Maruša je ful luškana user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 19:58

clock-img

tatly

pencil-img

3949

monchy-kak je blo danes?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

27.03.2009, 20:17

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

tatly kar no.. usta je brez problema odprl user posted image priden je bil user posted image ju3 se bomo oglasli če bote doma, ker je mel simon polnjenje bankomata pa smo leteli domov user posted image  

clock-img

27.03.2009, 20:24

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

tatly si vidla zs?

clock-img

27.03.2009, 20:33

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

tolko nas je pa tak smo tiho user posted image  

clock-img

27.03.2009, 20:51

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz vas samo lepo pozdravim, pa se grem stiskat k mojemu... bova imela filmski večer... upam, da bom vsaj naslov filma vidla, ker ponavadi takoj zaspimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.03.2009, 20:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, trezika in suncicica ful lepe pupe imata, to bodo naši fantje imeli delauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.03.2009, 20:53

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ada pol si pa ti tak kot jaz user posted image  user posted image  user posted image
midva z malčekom sva pa sama. mava atija v nočni user posted image

clock-img

27.03.2009, 20:54

clock-img

katka37

pencil-img

1792

namesto dobro jutro dober večer

sem brala za nazaj, zdaj pa moram komentirati

sun, prekrasni in pridni pupi, dobro si jo res odnesla samo z dvema šivoma user posted image user posted image user posted image  uživajte maksimalno, bradavice pa pridno maži pa bo kmalu boljše

trezika, Maruša je tudi zelo lepa pupa user posted image user posted image user posted image  

same male lepotičke se rojevajo

monchy, user posted image user posted image user posted image  za Timona, očitno ni tako strašna zobozdravnica kot pravijo, mi priporočaš, da Tina peljem k njej, se še vedno odločam namreč user posted image

deja,  user posted image user posted image user posted image

ada, tvoji otroci pa imajo bujno domišljijo in super besedni zaklad ter razlage, le po kom

clock-img

27.03.2009, 20:58

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

katka jaz sem do zdaj njo mela za GROZNO user posted image ampak je bla res danes nenormalno prijazna. vse mu je pogledala pa je začel nekaj z glavico migat pa nabirat da bi se jokal, pa je rekla "Timon nič se bat, sva že končala, te ne boma dalje mučla" .. tak da me je kar presentla. Edino ona sestra ko dela pri njej pa mi gre na bruhanje ko jo vidim user posted image in tudi danes ni bla pprijazna neke. mi je težila da naj ne dojim ponoči ker bo mel mali zobe vse hin, zaradi kariesa ki se dela po tem ko mu zvečer poščetkama zobke user posted image user posted image user posted image ne vem no. Danes je smiljka bla presenetljivo dobra user posted image

clock-img

27.03.2009, 21:41

clock-img

katka37

pencil-img

1792

sem se zdaj nažrla motovilca, je prav pasalo

monchy, potem bomo pa mi mogoče tudi šli tja s Tinom, tej sestri bom pa že znala po moje kaj zabrusiti nazaj 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem