cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

11.11.2010, 12:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2010, 08:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.11.2010, 08:05

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ted, Nik in Anže - vse najboljš za 4 svečke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2010, 10:30

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Anže, Ted in Nik vse najlepše. Bodite še naprej navihani in mamicam v ponos.

clock-img

13.11.2010, 13:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.11.2010, 11:04

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Lana, vse najboljše za 4. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2010, 14:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.11.2010, 15:19

clock-img

malilump

pencil-img

432

Z zamudo čestitke vsem 4 letnikom in 4 letnicam, ki so praznovali v teh dneh.

Sva se pa čez vikend skoraj dobile z majas, vendar nama na koncu ni zneslo user posted image

Z dragim pa sva preživela čudovit, sproščujoč vikend, samo zase user posted image

Lepo se imejte.

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

clock-img

16.11.2010, 19:19

clock-img

max81

pencil-img

3273

punce helppppppp..ma jest več ne vem, kokr se spomnm sem za otroške oddala letos februarja...ta mesec nisem dobila nakazan...a se keri kej sanja o tem..ma jest ne vem več od vseh teh papirjev kdaj je treba kej kam kdaj poslatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2010, 19:21

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Špela, čestitke za 4 svečke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Malilump -super za trenutke v dvoje. Jaz to tudi pogrešam. Ko Živa malo zraste (in se ne bo več dojila), greva midva za en vikend na kakšno razvajanje (savne).

clock-img

16.11.2010, 19:24

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Max, pokliči na vaš CSD.

clock-img

16.11.2010, 20:03

clock-img

max81

pencil-img

3273

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, pokliči na vaš CSD.

ja sej bom takoj jutri ko odprejo...prejšni mesec sem dobilauser posted image

clock-img

16.11.2010, 21:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.11.2010, 08:16

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ups...še vse najboljše Tjaši za 4 svečke. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2010, 10:07

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Lana in Tjaša vse najboljše z malo zamude.
V Špelinem imenu pa hvala za čestitke.
Mi smo mali dali darilo že kar v ponedeljek zvečer, ko smo bili še vsi na kupu. Žiga uiam ta teden predavanja in hodi pozno domov, zjutraj, ko gre pa Špela v vrtec, pa Miha ponavadi še spi. Včeraj sta pa bila otroka pridna ko bubice. Miha je imel kazen in ga nisem peljala na nogomet. Upam, da bo kaj zaleglo, ker ga je že fino nosilo. Zdaj ima do naslednjega torka čas, da se izkaže.
Nč bejbe, kaj več napišite, da bom imela zvečer, ko bosta otroka v postelji in jaz sama doma kaj za prebrat user posted image
Zdej pa šibam pospravljat.

clock-img

17.11.2010, 11:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.11.2010, 07:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.11.2010, 10:05

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Kaja, Zala in Maj vse najboljše.

clock-img

18.11.2010, 14:17

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Zala, Kaja in Maj vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2010, 16:43

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

joj, joj, prejoj, prešvicala vse rojstne dneve novembrčkov user posted image user posted image ,

vsem malčkom, ki ste praznovali NOVEMBRA 4 leta Iskrene čestitke, da bi bili zdravi, živahni, veseli in zadovoljni, da bi dobili veliko daril čez celo leto, ne samo za rojstni dan user posted image , da bi ubogali svoje mamice, ateke, sestrice in bratce user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še nekaj tortic za vse vas!
in še pesmica:

http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs&feature=related
user posted image

Upam, da ste lepo praznovali in tisti, ki še boste, da boste lepo praznovali user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

18.11.2010, 16:44

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

pa res hvala vsem za čestitke tudi za Zalin rojstni dan user posted image

(se vidi, da zelo redko zahajam sem - pač kronično pomankanje časa user posted image in ne moreš bit na vseh straneh)

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

18.11.2010, 16:59

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Tudi jaz čestitam vsem, ki sem jih zamudila, in hkrati hvala za čestitke :) user posted image

Smo mislili v nedeljo praznovati Anžeta, pa sem jaz totalno zbolela, tako da smo prestavili. Sem imela obupno angino, grlo in mandlji so mi tako zatekli, da nisem mogla ne požirat, ne dihat - na trenutke. So me že pošiljali na ORL, da bi me punktirali, pa so potem HB antibiotiki hitro prijeli. Zdaj sem pa že boljše in samo upam, da nam uspe tole praznovanje spravit skozi, kot je treba. Sam ne vem, pomojem bodo spet otroci zboleli, Sara je čisto smrkava, kašlja ... user posted image Mah, bo že. Sicer bova pa skupaj praznovala, pa ne bo treba delati 2 žurk.

Sem pa včeraj uspela uničiti steklokeramično ploščo. user posted image Nekaj mi je zgleda padlo na rob, malo okrušilo, ko sem pa drgnila, je pa samo počilo narazen. Kriza. Pa smo spet ob dinarčke. Sem zdaj naročila indukcijsko, pa set nove posode, da se malo moderniziramo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

19.11.2010, 08:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

20.11.2010, 13:01

clock-img

max81

pencil-img

3273

hej hej, pa kje se vse spet skrivate??????user posted image

Jest sem dons tok nervozna, slabe volje...verjetn me mal lunca daje...sam jest vsaj priznamuser posted image ....v glavnem vse mi gre na živce:DEc ma če cel dan šiht...ven ne mormo, ker N že od včer tko kašla, da bi rada da se do pondelka  pozdrav...T. tok z nosa spet teče, da smo spet na fiziološki. Zdejle smo glih pojužnal, dones smo kr ajmoht naredl, pa žgance..za posladkat bo pa rižev narastek. Jest pa sam še kofi popijem, pol grem pa tud se tamali2 pridružit h počitkuuser posted image

clock-img

21.11.2010, 17:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem