writing-img

RE: November 2006 - 4. del

clock-img

24.04.2009, 15:13

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Evo, da se še jaz malo javim. Saj sem vas skozi brala (oziroma čakala, če bo sploh kaj za brat user posted image ), samo sem bila prelena za pisat.

Živa je prejšnji teden prebolevala neko trebušno virozo. V ponedeljek ponoči in še v torek podnevi je bruhala, potem pa je začela driskati in je bilo par dni kar hudo. V torek je imela še vročino. Drisko je imela ene tri dni tako, da je kar teklo iz nje. Da o vneti riti in joku med previjanjem sploh ne govorim. En dan je bilo tako hudo, da sem med previjanjem jokala z njo, ker nisem vedela, kako naj se je dotikam, da bi jo čimmanj bolelo.
Jedla kake 3-4 dni ni čisto nič, s pijačo pa sva jo silila, notri pa ji mešala glukozo in Rehidrol. V torek in sredo je ves dan samo ležala in dremala, tako da jo je bilo kar hudo gledat tako, ko je drugače vedno naspidirana.
V petek smo šli k zdravniku, da preveri, če je še dobro hidrirana pa je bilo vse o.k., v nedeljo pa se je potem vse umirilo.

No, tako glede Žive. Drugače pa se mi zdi, da v trebuhu (sem skoraj napisala trebuščku, pa je žal daleč od tega user posted image ) že čutim neke nežne premike. user posted image

Aja, pozabila sem še napisat, da sem dva dni nazaj opazila, da ima Živa zunaj obe spodnji petici, zgoraj pa tudi ena predira dlesen, se mi zdi.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 24.4.2009 15:14:49 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

24.04.2009, 21:30

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ojoj, Nogavica, ste imeli pa res hudo stanje user posted image . No, samo da je mimo. Ti si ok?

Mi gremo jutri spet na morje...tokrat ne na dopust ampak postavit prikolico. Neja bo šla pa v varstvo k tašči (tudi čez noč - bo prvič prespala tam). Če jo vzamemo s sabo, bo cel hudič user posted image .

Sem prej pekla pico in testo skoraj ni vzhajalo user posted image . Na koliko moke daste en kvas???

Zdaj pa še malo posurfam in na spavanje. user posted image  Nočko.

clock-img

25.04.2009, 21:39

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Čer. Spet zgovorne.... user posted image

Mi smo bili danes na morju, kjer smo postavljali prikolico. Za nazaj smo se ustavili še v Ljubljani na bowlingu. Jaz sem bila prvič tam. Ja...kaj naj rečem. Slab začetek (zlomljena dva nohta, krogla v kanal,...) dober konec (z eno potezo parkrat zbila vse keglje). user posted image  Za naslednjič se moram za to bolj pripravit (vsaj nohte postrižt user posted image ).
Zdaj sva pa sama doma... Kako je prazno, ko ni Neje.... Jutri jo greva iskat k tašči. Komaj čakam, da stisnem mojo lubico. user posted image

clock-img

27.04.2009, 19:47

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

user posted image

clock-img

27.04.2009, 20:27

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

No, da malo zapolnim stran ...

Pri poročilih je bil nek prispevek o raftanju (se mi zdi) in je kazalo ljudi, ki so nesli čoln. Na sebi so imeli črne neoprenske obleke, rdeče rešilne jopiče in rdeče čelade. Živa to gleda in naenkrat zakriči: "Glej Spidermana!" user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

28.04.2009, 10:01

clock-img

max81

pencil-img

3273

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image živauser posted image

no da se še jest mal oglasim, vidim, da štrajkateuser posted image ......mi smo meli piknik v nedeljo v bistvu prazovanje mojega in sinetovega rojstnega dne z zamudouser posted image , pa smo še imeli malo lepega vremena,zdej pa dežžžžžžžžžžžžžžžžuser posted image , no zdej pa počas na šiht, pa se mi popolnoma nič ne da....tamale2 peljem k mamici, pol jih pa moj pobere, pol pa komej čakam, da oddelam še do četrtka in frej dnevi, plus tri dni še starega dopustauser posted image user posted image ..upam, da bo kej vremena...drugače se bomo šli pa en dan kopat v Bohinj, pa še kej se bomo spomnli, no itak smo vezani na tastarga k bo na šihtu, tko, da bomo probal izkoristit kar se da
ja nč bejbe lepo se mejte, gremo se počas prštimat

papa

clock-img

28.04.2009, 12:50

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Še jaz pozdravim. Dete končno spi dalj kot 5 minut (že trkam). Zadnje dni visi na meni non stop. Naredi par požirkov in zadrema, ko jo pa odložim je pa v 2 minutah jok. Sicer se niti ne pritožujem, saj tako vsaj počivam, sam stanovanje je pa v razsulu ... user posted image Jaz pa vem TVspored na pamet user posted image .
Mi pa malo najeda ponoči, zato sem ji zvečer začela dajat malo dodatka. Res imam tudi jaz občutek, da proti večeru ni več dovolj mleka pri meni. Se je pa kar lepo poredila od zadnjega obiska patronažne, takrat me je kar zaskrbelo, ker ni šlo nič gor. Zdaj je šlo pa 200g v 5 dneh, kar je super. user posted image

Veliki frajer je pa faca, ful obožuje tamalo, non stop bi jo božal in lupčkal user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

28.04.2009, 17:30

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Dan po dolgem času še od mene.
Se res že celo večnost nisem oglasila, sam res nisem sfolgala. Sploh nisem bla velik na compu, še manj na netu.
Te dni sem bolj ali manj samohranilka, ker je Ž. skoz na predavanjih, al pa se uči za izpite. Ravno zdele piše enega.
Mi smo izkoristili vsak suh trenutek, da smo bili zunaj. Smo pri sosedih gledal račji par (ja sredi Lj user posted image  se je raca odločla jajca nest). Sicer so jima tisto eno bogo jajce vrane razbile, samo še vedno kampirata tu zraven nas. Očitno jima paše vsa pozornost.
Zdajle pa pakiram (maladva mam že v kovčkih user posted image  no njune cote), zjutraj navsezgodaj pa šibamo v Luxembourg.
Pridne bodite, pozdravite vse smrkavčke, pazite na bejbote v trebuščkih in seveda Krfjolca pazi na malo Saro.
user posted image

clock-img

28.04.2009, 19:54

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Urška, srečno pot. Uživajte in veliko fotkajte, da bomo pol še me vidle user posted image

Živa, faca user posted image user posted image

Krfjolca - torej tamala večne spi večino časa? Pa super za velikega bratca Anžeta, da obožuje svojo sestrico user posted image user posted image .

Max, jaz tudi delam do četrtka...še 2x...

clock-img

28.04.2009, 20:36

clock-img

mirjanajelenko

pencil-img

267

oj mene pa zanima kolk so veliki te novemberčki 2006 ter težki
naša ima 17 kg in je velika 98

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

clock-img

28.04.2009, 20:42

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša ima cca 92-93 cm in cca 14 kg.

clock-img

28.04.2009, 22:11

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca - torej tamala večne spi večino časa?

Nikakor user posted image . Večino časa se doji, med tem časom pa drema - če jo odložim, je jok. So se že začeli krči in je cela štala. Očitno bo isto s*anje, kot pri Anžetu. Zdajle je bila panika od 18h dalje, pa še sama sem bila z obema. Tamala histerična do konca, šele zdaj se je malo umirila, čeprav spet nekaj stoka v spanju, pa še Anžeta je bilo treba zrihtat -  me je v teh tednih možek kar malo razvadil, ko je zvečer bolj ali manj on opravil z njim. Ah ja, saj bo minilo. user posted image

clock-img

28.04.2009, 22:12

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Anže ima 96 cm in 15,5 kg. user posted image

clock-img

29.04.2009, 08:31

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

oj mene pa zanima kolk so veliki te novemberčki 2006 ter težki
naša ima 17 kg in je velika 98

Naša je tudi tu nekje. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

29.04.2009, 08:33

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jutro...

sam na hit pozdravim! Smo imeli 3 dni za starše, tamale pri vsaki tašči 1... Je pasalo vsem, nama in tamalima, da sta bili mal narazen. Se mata zdej toooooooook radi! user posted image

Pa še ena sončna fotka:
user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

29.04.2009, 20:56

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Čer, čer.
Pa kaj je zdaj to? Štrajk?user posted image

Viv, super, da ste se imeli fajn. Pa verjamem, da mal paše brez otrok. Malo bolj opiši, kj ste to bili.

Jaz pa zdaj jem Pez bombončke user posted image .

clock-img

29.04.2009, 21:00

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

A bi katera rada knjigo od Urške Čepin v e-obliki? Sem jo danes prebrala.

clock-img

29.04.2009, 21:33

clock-img

max81

pencil-img

3273

čer...evo jest sem se tud zdejle navečerjala, pa mi je zdej žal, ker sem čez pojedla, še pol vrečeke čokoladnih jajčkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja1 sam še jutr a ne????user posted image

pa še meni prosim pošlji, da malo preberemuser posted image

clock-img

29.04.2009, 21:41

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Daj mi mail na zs.

clock-img

29.04.2009, 21:42

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Čokoladna jajčka pa tudi jaz obožujem....ponavadi pojem celo vrečko, ne samo pol user posted image

clock-img

29.04.2009, 22:03

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja, še jutri, potem pa 3 dni frej user posted image . Ti tudi, ane? Samo dlje boš frej, če se ne motim.

clock-img

29.04.2009, 22:05

clock-img

max81

pencil-img

3273

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja, še jutri, potem pa 3 dni frej user posted image . Ti tudi, ane? Samo dlje boš frej, če se ne motim.

ja 6 dni, mam še 3 dni tastarga dopusta..sam kaj ko moj dela

clock-img

29.04.2009, 22:07

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Meni je pa starga dopusta zmanjkalo. user posted image

Poglej, če si dobila na mail.

clock-img

29.04.2009, 22:10

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Zdaj pa počasi odhajam na spavanje.

Mirno noč vsem, še posebno pa Krfjolci. Verjamem, da potrebuješ par ur spanca v kosu.

clock-img

29.04.2009, 22:17

clock-img

max81

pencil-img

3273

zaenkrat še nisem dobila....bom šla pa jest tud počasi spat, še gospodinje od pondelka pogledam do konca k sem jih snemala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem