IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Danes zjutraj je bila spet brez plenice in se je polulala, kljub temu da sem jo vsakih 5 minut vprašala, če jo tišči. Ko sem jo potem preoblačila in sem ji hotela obleči hlačke, me je prosila, naj ji dam pleničko.
Se mi zdi, da bomo morali še za nekaj časa odložiti to. Odločila sem se, da jo bom pa vseeno vsak dan vsaj malo pustila brez, mogoče pa jo enkrat prešine. Škoda.
Res je bolje, da še kak mesec počakaš - in to popolnoma, da niti omeniš ne kahle ali hlačk. Predvsem mala ne sme dobiti občutka, da te je kakorkoli razočarala.
Evo, poglej našega frajerja, ga kar ne morem prehvaliti, tako hitro gre tole - zdaj že dva dni hodi na stranišče kar sam, brez pomoči. Se sam lepo sleče, dvigne desko (ok, tole me malo skrbi, ker je lahko nevarno da mu pade nazaj - na lulčka) in lula. Potem se obriše in si umije roke ter obleče! Na vrtu isto, poišče najljubši grm, pa opravi. Dobesedno čez noč, ko se je on odločil, da bo sam, je pa sam, brez kakega navajanja in učenja. No, edino za kakanje še kar hoče asistenco - ga je treba za roko držat, ko pritiska

.