IZVIRNO SPOROČILO: viv RR
Jaz lahko napišem samo to, da Zarja deluje po principu cajtnga Mladina: "Bodi mlad, bodi proti!"
Dobra
Aja1, ja lahko daš razvit kot sliko. Je narejeno v tistem programčku, ki sem ti ga poslala, pa izdelek shraniš kot "export as image" in ti shrani v jpg. formatu.
viv, ja, smo v novi Mami, mislim, da je celo 5 fotk tokrat.
Pa hvala za komplimente. Sem že celo nosečnost govorila, da hočem par fotk takih, ko Živa carta trebuh, pa sva kar odlašala in odlašala, no, včeraj sem se pa razkurila in kar sama porihtala pred ogledalom.
Sicer je pa Živa še kar doma, vročina že ves teden, razpoloženje pa na višku.

Smo pa danes šli k zdravniku in ima vneto uho. Boli je pa nič. Dobili smo antibiotične kapljice, upam, da bo kmalu boljše.
Moram še povedat, da sem bila danes ful pozitivno presenečena pri zdravniku - nad Živo in nas pediatrinjo. Živa je že doma jokala in štalirala, takoj ko je slišala za zdravnika, in sem se bala, da bo spet tako, kot vedno na naših pregledih. Pa je bila danes za spremembo tudi P čisto drugačna, imela povsem drugačen pristop kot običajno. Najprej je pregledala Živinega medvedka, potem pa še Živo, se malo pomenila z njo in nam je tokrat prvič uspelo brez solzic.
Živa pa že ful pogreša vrtec, pravi. Upam, da bo v ponedeljek že o.k., da bo lahko šla, da ne bo spet potrebno kako ponovno uvajanje.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 8.10.2009 10:52:45 >