IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Nogavica - kako spite ponoči? In seveda razpored? Kje je kdo?
S tem se bomo mi ubadali.
Spimo zdaj vsi štirje skupaj - smo malo predelali naše ležišče, da smo pridobili na prostoru - otroški posteljici smo odstranili stranico, naši veliki postelji pa leseno-kovinski lok pri vzglavju (mala posteljica je bila tik ob našem vzglavju), tako da je zdaj mala posteljica nekak podaljšek velike postelje. Upam, da razumeš, kako mislim. Mi smo se pa obrnili povprek, kako naj razložim

, nimamo več glav pri vzglavju, ampak smo se obrnili za 90°. Davidu sicer zdaj malo noge gledajo čez rob, ampak itak redkokdaj spi šisto iztegnjen, tako da ga ne moti, pravi. Pridobili smo pa zdaj ful prostora - prej smo bili štirje na 160cm (toliko je postelja široka), zdaj pa smo trije na 200cm (dolžina), Tilen pa v posteljici, ki je široka 60cm, tako da je naše ležišče zdaj širše za cel meter. Jaz sem v veliki postelji ob Tilnu, tako da se samo malo nagnem preko roba, ko se zbudi, Živa pa spi med nama.
Zdaj spimo res komot.
Živa je sicer nekaj časa spala v svoji sobi, ampak je moral biti skozi David zraven, tako da sva se odločila, da najdemo neko rešitev, da pač spimo skupaj. Potem ju bomo pa enkrat skupaj selili v otroško sobo. Mogoče ji bo takrat lažje, ker ne bo čisto sama.
Sicer se pa zbujam različno - včasih se Tilen zbudi samo 3x (to je zaenkrat najboljši scenarij), včasih pa tudi vsaki 2 uri.