Mi gremo tudi konec avgusta na Krk, kot vsa zadnja leta, ima ena sorodnica apartmaje. Je pa kar nekaj do morja, ampak je luštno. Sam do avgusta je kar predaleč, lani se mi je ful vleklo, pa bi radi še julija kam skočili. Sem mislila, da se bomo šli razvajat v kako Grčijo, sam so cene res previsoke, sploh če hočeš družinsko sobo in kako atrakcijo za mulčke v bližini. Za tisto, kar mi hočemo, ni pod 800 € na OSEBO + otroški pavšal od 200-300€ ...
In se mi zdi enostavno NORO dat toliko denarja za en teden, poleg tega pa ne morem predvidet, ali bo otrokoma kul, ali bosta tečna cel teden in bomo imeli vse skupaj pokvarjeno.
Aja1, eno nujno vprašanje imam zate - če se ne motim, je tvoj policaj, ne? Daj ga lepo prosim vprašaj, kaj naj naredim, če mi kupec avtomobila ne pošlje papirjev? V četrtek bi mi moral poslati overjeno kupoprodajno pogodbo, pa je še ni. Gre za prekupčevalca, ker sva našla na netu polno oglasov z njegovo telefonsko. Je pa z Maribora tip. Verjetno čaka na novega kupca, samo jaz brez papirjev ne morem registrirati novega avtomobila, stari je pa dejansko še napisan name, kar pomeni, da lahko dobim še celo kako položnico za prehitro vožnjo, če se pa zaleti, gre pa seveda škoda na mojo polico. Je butasto z moje strani, da sem se pustila zavesti, vem.