IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Še moje mnenje - verjetno je pri vsakem drugače, odvisno od razlike med otrokoma in pa od karakterja, seveda. Meni je bilo na začetku fejst težko z obema, praktično nemogoče. Ker sta bila oba ful zahtevna. Zdaj mi je precej lažje, ker se že malo zaigrata, pa tamala ga opazuje, pa se mu reži, po drugi strani pa moram spet bolj pazit, da mi kam ne pade, pa da Anže ni pregrob itd. Pa malo bolj utečen ritem že imamo in tudi Anže je že veliko bolj priden, me uboga, pa počaka, če uspavam Saro, samo razložit mu moram vse natančno :)
Evo tega je mene najbolj strah,,, tak da mi bo vsak nasvet prišel prav

imam občutek da bo Kaja taaak ljubusumna... Bo pa tudi ona izbrala dudo pa flaško pa kaki kompletek... Bove imele en dan za zapravljanje pa bove šle skupaj po nakupih
Pa seveda pozdravček vsem, me je Aja1 malo skregala da se nič ne oglasim. Pa saj ste že navajene ne

hecam se malo...
Kaja mi spančka, mali na veliko brca. Bo Kaja dobla brateca ja (saj nevem če sem vam že povedala

) pa bo Jaka (Če daš Kaja na pol pride Jaka in tak je rekla ona in ati) pa mami nima več besede... Mali Jakec batec govori ...
Komaj čakam da bo te zime konec, komaj kaj oblečem, zvečer sem tak utrujena. To nosečnost dosti težje prenašam kot sem prvo, pa saj ni čudno ko imam doma eno škorpijonko Kajo in je Kaja ki rada mamici nagaja. (Ko sem brala za Živo, evo pri nas je isto) je pa postala dosti bolj pridna kot je bila par mesecev nazaj. Se pozna da nisem v službi in sem res popoldan vsak dan z njo.
sem se malo razpisala zdaj. Grem malo pogledat kaj ste čvekale
da se z njim smeje in pogovarja