IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Dan.
kje ste?
Mi smo ok. Neja in oči sta šla k njegovim, midve z Živo pa se doma crkljava. Čakam, da stroj opere, potem pa skupaj z njo malo počivat. Je bila noč bolj tako-tako. V posteljici je bilo stokanje, pri meni v postelji je pa spala kot polhek (jaz pa malo manj, ker kar mislim, da jo bom potlačila). Že vidim, da bomo kmalu vsi 4je spali skupaj...
Mi smo pa danes praznovali 80 let naše ome. Tilen je vse prespal v njeni sobi. No, saj dobro, ker je itak ful težek za nosit.
Smo pa še vedno vsi 4 prehlajeni. Trenutno je najbolj ubog Tilen, ker kašlja in je čisto hripav. Ful težko spravi glas iz sebe. Me pa kar malo skrbi zaradi kašlja. Prve dni je kašljal normalno, zdaj pa tako čudno, ne vem. Pa ful te sluzi izbruha vsake toliko.

Bova verjetno šla v ponedeljek se pokazat k P, da mu malo pljučka posluša. Sicer sem jo včeraj klicala in mi je rekla, kaj naj kupimo in mu dajemo, da ga ne rabimo tja vozit, ampak jaz bom vseeno bolj mirna, če ga bo pogledala. Je pa mali ful dobrovoljček, nonstop se smehlja in se ful trudi nekaj "govorit", čeprav je brez glasu.
Živa je pa zdaj že boljše - je prišla prejšnji teden v četrtek domov z vročino, jo je imela 3 ali 4 dni, potem je bila 4 dni dobra, pa spet dobila vročino, ki pa je trajala samo 2 dni. Je pa bila skozi doma, ker je tudi D bil doma na bolniški, jaz pa tudi ful prehlajena.
Kdaj bo že konec zime!?!
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 13.2.2010 15:30:37 >