writing-img

RE: 30+

clock-img

16.03.2009, 11:21

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Ojla punce!!!

Že par dni mi je slabo, šraufa me po trebuhu... Sem misnla, da bo kaj veselja pri naši hiši... Delala CB in pokazal en debel minus...

Karavana gre dalje v nasledni mesec....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

16.03.2009, 11:26

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla punce!!!

Že par dni mi je slabo, šraufa me po trebuhu... Sem misnla, da bo kaj veselja pri naši hiši... Delala CB in pokazal en debel minus...

Jaz mislim, da bo april tvoj mesec, ker si si ga že z temo napovedala. Močno držim pesti.
user posted image

clock-img

16.03.2009, 11:27

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Ojla punce!!!

Jaz mislim, da bo april tvoj mesec, ker si si ga že z temo napovedala. Močno držim pesti.
user posted image

hvala Stella... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

16.03.2009, 11:35

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

Gledam tale naš seznamček in si želim, da bi prav vsaka od nas čimprej izgledala takole

user posted image
ali pa takole
user posted image

ali pa takole

user posted image

ali pa takole

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 11:48

clock-img

S*

pencil-img

3006

Gledam tale naš seznamček in si želim, da bi prav vsaka od nas čimprej izgledala takole

user posted image
ali pa takole
user posted image

ali pa takole

user posted image

ali pa takole

user posted image

user posted image                               user posted image
Jaz tudi upam in seveda navijam!

clock-img

16.03.2009, 11:52

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

Ojla punce!!!

aqui. škoda, upam, da bo april res tvoj mesec user posted image user posted image user posted image user posted image
pri meni se pa user posted image nakazuje že tretji dan, samo še vprašanje časa je, kdaj se bo konkretno vlila..

clock-img

16.03.2009, 12:18

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image
ali pa takole
user posted image

ali pa takole

user posted image

ali pa takole

user posted image

Jaz tudi upam in seveda navijam!

Iz tvojih ust v naša telesa.

clock-img

16.03.2009, 14:11

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Hojla. Dober mesec po laparo in histero se vam spet pridružujem.

user posted image user posted image user posted image za tiste, ki vam ta mesec ni uspelo, (bomo pridne še naprej), za ostale pa user posted image user posted image oz. držim pesti.

Lp

clock-img

16.03.2009, 14:22

clock-img

Jane77

pencil-img

223

Danes dobila tardečouser posted image  in sm tolk poklapanauser posted image ...Zdi se mi, da nikoli ne bom noseča....Tudi vas kdaj obhajajo taki občutki??? user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

clock-img

16.03.2009, 14:30

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Danes dobila tardečouser posted image  in sm tolk poklapanauser posted image ...Zdi se mi, da nikoli ne bom noseča....Tudi vas kdaj obhajajo taki občutki??? user posted image

Jane samo zate

user posted image

clock-img

16.03.2009, 15:00

clock-img

lana70

pencil-img

2857

ah punce......kaj bi brez vas......en lep sončen pozdrav vsem in vsaki posebej in čimprej vse tiste trebuhe, kot jih je stella nalepila gor.....

clock-img

16.03.2009, 15:34

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

Oj lana, a ti gre špikanje? Pa s tvojim sta se pocrkljala in zgladila prepir?
user posted image

clock-img

16.03.2009, 16:05

clock-img

T1979

pencil-img

824

Jane77, žal mi je.

user posted image

clock-img

16.03.2009, 16:07

clock-img

T1979

pencil-img

824

user posted image
ali pa takole
user posted image

ali pa takole

user posted image

ali pa takole

user posted image

Stela super, se čist strinjam s tabo.

clock-img

16.03.2009, 16:26

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

Spet sem cel dan na šihtuuser posted image user posted image . Ob 15:00 bi morala zaključit s šihtom in domov, pa čakam in čakam pa smene ni in ni......pa pokličem sodelavko in je še do srede na bolniškiuser posted image  .......groza......zunaj pa tak sončekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 18:56

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

ojoj stella to pa ni nič kaj lušnegauser posted image  jaz sem tud ravno od zdravnika, se me je lotila neka viroza ali kajuser posted image , smrkam kašljam da je groza in sem tudi na bolovanjuuser posted image bo me jutri šefica tudiuser posted image ampak , kaj morem. meni tud ne paše bit doma, bo aprila taka plača da se je zauser posted image , ampak taka pa tud ne morem v službo, sploh pa ne z vročino

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

16.03.2009, 19:01

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

ojoj stella to pa ni nič kaj lušnegauser posted image  jaz sem tud ravno od zdravnika, se me je lotila neka viroza ali kajuser posted image , smrkam kašljam da je groza in sem tudi na bolovanjuuser posted image bo me jutri šefica tudiuser posted image ampak , kaj morem. meni tud ne paše bit doma, bo aprila taka plača da se je zauser posted image , ampak taka pa tud ne morem v službo, sploh pa ne z vročino

oj pikica,  ma saj jaz razumem sodelavko, da mora bit doma sploh ker je hčerkica bolana, me pa nervira, ker naši šefi ne vzamejo ene študentke za take primere, da bi uletela, če je kira od naju fraj. Ne vem kaj bi nardili, če bi (ne daj bože) obe šle v bolniškouser posted image
Bi štacuno zaprli al kaj?user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 19:03

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

hm, to pa je res nerodna zadevauser posted image , ja saj veš, kako je , šparajo povsod, privatniki še bolj, jaz hvala bogu sem v državni firmi, kjr to malo manj občutimo, vendar tud vse boljuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

16.03.2009, 19:20

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

No saj v tem je pa nekaj dobrega: SEM CEL DAN DEŽURNA NA RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 20:47

clock-img

lana70

pencil-img

2857

No saj v tem je pa nekaj dobrega: SEM CEL DAN DEŽURNA NA RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma štala stella, cel dan delat, pa da to zveš tik pred zdajci, oz. ker si klicala...mislim, no vsaj to je prednost državnih služb......drgač pa: sva se pocrkljala z mojim, špikam se ko nek narkič, ma halo!!! In pa nobenih stranskih učinkov - al to še pride user posted image ???

lana

clock-img

16.03.2009, 20:56

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

In pa nobenih stranskih učinkov - al to še pride user posted image ???

lana

Srčno upaj da ne. Drugače meni je vsak dan slabo.....ampak se ne pritožujem, bom že potrpela zauser posted image

clock-img

16.03.2009, 21:04

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

In pa nobenih stranskih učinkov - al to še pride user posted image ???

lana

Srčno upaj da ne. Drugače meni je vsak dan slabo.....ampak se ne pritožujem, bom že potrpela zauser posted image

a ti je bilo slabo že po prvi špiki???user posted image

lana

clock-img

16.03.2009, 21:31

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Aqua, user posted image
Kaj pa če si se res tako močno podzavestno pripravila na april?? Jaz kar verjamem v to, daj še ti, no user posted image

Punce,
naj otvorim seznam user posted image mlajših konzervic...

tole je sobotni First Sign

user posted image

ter današnji Clear Blue

user posted image

Saj itak ne dojamem, tako da zaenkrat ne morem prav nič napisati.

Čuvajte se!

clock-img

16.03.2009, 21:34

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Jane user posted image Ja, takšni občutki kot tebe pa so me ves čas obhajali in še zdaj ne dojamem, pa vem za user posted image že tri dni. Ampak sploh ne morem verjet, da je res oziroma me je ful strah, da bo spet šlo naprej. Ne moreš drugega kot zaupat življenju in se prepustit ter prav nič pričakovat od njega. To je edini recept za stalno srečo. Naj bo danes tvoj prvi dan user posted image kot je bil meni, ko me je nazadnje obiskala tečka.

< Sporočilo je popravil giotti -- 16.3.2009 21:36:10 >

clock-img

16.03.2009, 21:45

clock-img

dysan

pencil-img

408

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Punce,
naj otvorim seznam user posted image mlajših konzervic...

tole je sobotni First Sign

user posted image

ter današnji Clear Blue

user posted image

Saj itak ne dojamem, tako da zaenkrat ne morem prav nič napisati.

Čuvajte se!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Č E S T I T A M user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem