IZVIRNO SPOROČILO: giotti
Ampak se splača, da bomo vsi in otroček na istem stalnem naslovu, bomo dobili tistih 500 €
, če ne bo recesija kaj spremenila do takrat
A lahko vprašam kakšnih 500 evrov? A to ti da občina al kako? midva sva oba iz LJ, a nam tukaj kaj pripada? Hvala za odgovor.
mayamaya- jaz imam enako situacijo kot ti. Sicer sem jaz uradno prijavljena 500 metrov stran od njega, ampak nisem mislila spreminjat naslova, zdaj pa ne vem, če ne bo to potrebno zaradi tega, da bo tudi otrok prijavljen pri njemu... No bomo se še pozanimali in ugotovili, kaj je potrebno... Saj imamo še nekaj časa
Drugače pa je pri nas vse ok... Zdaj čakamo naslednji pregled, ki ga imamo
3.6. in upam, da bo tokrat G naredila UZ, da zopet vidimo našega piška. Komaj čakam...
Vidim, da ste drugače vse ok. Pri nas nismo še nič kupovali nosečniških stvari in tudi sama bom raje kupila stvari, ki niso namenjene nosečnicam, pač oblekce in podobno, ki so tako ali tako razstegljive in ne bom zapravljala posebaj denarja v nosečniških trgovinah, ker potem tistega ne bom nikoli več oblekla. Bom pa si šla kupiti ene hlače na preklop(če jih še imajo)v indijsko trgovino, ker tiste pa pravzaprav rastejo s teboj... No pa v H&M bom skočila po nekaj majčk, ker imajo tako ali tako ful dolge in jih bom lahko imela kar nekaj časa...
Vozičke gledamo na polno in komaj čakam, da ga gremo kupit.
Bodite lepo, jaz pa šibam še na hitro malo pospravit, obesti perilo, potem pa se bo počasi začelo kuhanje kosila.
Pa lep dan vsem skupaj.