writing-img

lasje

clock-img

25.04.2005, 12:34

clock-img

Anonimen

Meni tudi vsi pravijo, da s kratkimi lasmi izgledam mlajša, ampak jaz hočem biti stara! Ne, saj je, ha, ha, ampak z malo daljšimi lasmi se počutim bolj žensko.

clock-img

25.04.2005, 12:37

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Evo tud jst. Jst sm že tko bl športn tip ženske in če mam kratke lase sm še bl moška. Tko mam pa vsaj neki ženskega, če mi že joške niso namenjene :zmeden:

clock-img

25.04.2005, 12:41

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

baguska - lepše zgleda, če si puščaš dolge lase, kot da si puščaš dolge joške :)-

clock-img

25.04.2005, 12:46

clock-img

clea

pencil-img

863

Jana73 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
To maš pa čist prou!

clock-img

25.04.2005, 12:53

clock-img

ery

pencil-img

1675

Jaz isto mislim kot Splišni in baguska. Mlajša zgledam s kratkimi, a se z daljšimi počutim tudi bolj žensko... Če že jošk nimam velikih :)-

clock-img

25.04.2005, 13:14

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz sem se pri ta prvi, takoj ko sem iemla čas da sem šla k frizerju (no pri enih petih mesecih). imela sem dolge lase, pa sem se čisto na kratko, ker so mi zelo izpadali

clock-img

25.04.2005, 13:46

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Jaz sem imela pred nosečnostjo vedno kratke, največ sem si jih pustila tam do ušes.

Zdaj pa si jih kar puščam, zato ker je super praktično, ko si naredim čop ali figo in že imam urejeno frizuro, ki mi celo paše.

Sem prevelik lenuh, da bi se mi dalo vsak dan fenat ali navijat, da bi moji lasje, ki so zelo tanki in štrenasti, nekako zgledali.

L.p.:rozica::rozica:

clock-img

26.04.2005, 08:08

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Haj, vednos em imela dolge, enkrat pa sem se postrigla čisto čisto na kratko - sem čakala 8m, da so mi zrasli do ušes! Nikoli vem, sem bila kot strašilo.
Zdaj še kar vztrajam z dolgimi, čeprav je kriza ponoči, ko se jih je Pina navadila navijati...:(

clock-img

26.04.2005, 08:37

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz imam že celo življenje dolge lase (malo čez ramena), pa še vedno kar vztrajam,.....sem se že večkrat mislila mal postrišt, pa si nato vedno premislim:zmeden:,......samo čisto na kratko se pa nikoli ne bi postrigla, se mi zdi, da mi tut pasal ne bi!

clock-img

26.04.2005, 09:53

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

Vedno sem imela dolge lase, vsaj malo čez ramena, zelo so mi všeč, pa mojemu tudi... Je prav žalosten, če se sem in tja postrižem na kakšno frizuro do ramen.
Zato kar vztrajam pri njih.

clock-img

26.04.2005, 12:46

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

Ja, jaz sem po porodu še celo leto vztrajala z dolgimi, potem pa sem se odločila in se sama postrigla na fantka. Praktično in veliko manj časa porabim. Ženstveno pa manj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem