Dan!
klepetka, ja boga Lana
, HB da ni hujšega!!! Glede D. pa......se vidi da imata čisto blizu rojstni dan, no na ta dan ima moj mož RD....Glede Paga pa....kam greste in kdaj, če ni skrivnost? Ker če bomo mi takrat dol, morate nujno prit na kavo!!!! Jasno?
. Aja, pestke pa tiščim, tako da če je kaka slovnična napaka v napisanem si ti kriva, ker ne morem pisat normalno
nanči, kaj pa je to za en nasmešek? Kaj ne vemo? Aja, popoldan pa tudi mene ne dobiš na net....me otročki okupirajo....me ne dajo, še na stranišče se moram izmuzniti
. Saj se bova dobili, ziher....
katarinas, za 3 leta je številka 98, ampak jaz raje vzamem 104, ker je bolj ziher prav, razen če je pikolo. Glede daril pa....odvisno koliko misliš dati. Naš je bil v tem času najbolj zadovoljen (pravzaprav samo s tem), če je dobil od Bruder-ja kaj od mehanizacije, tako da si je nabral svega in svašta. Pa vidim, da so fantje v tem obdobju mahnjeni na to, pa še kvalitetno je zelooo!
triš, bravo za hodalčka Žana
martinca, sedaj pa samo pozitvno razmišljaj, pa ni
, da ne rata.
mml, glede varstva...pa si kaj potežila v vrtcu....pri nas je ena mamica tako dobila, ker je non stop težila in jokala, da ga nima kam dat. In ji je ratalo. Poleg tega, da občina mora zagotoviti, da dobijo otroci varstvo. Upam, da vam uspe. Sicer pa bi jaz tudi
, če bi me takole pi......
OOOOOOO poglej poglej LUNCA je spremenila avatar!!!!!!!!!
Še sani če se ne motim, a ne?