majra
, čuj a tisto o čarovnici je bilo meni namenjeno?
Ker meni in moji mami pravijo, da sva čarovnici, ker čutiva take zadeve. Tako punce, jaz sem za majro prva vedela, he he he. Čestitke, res super. Mi bomo pa še vseeno počakali.
martinca apartma v Mandre je fenomenalen, praktično pljuneš lahko na plažo z balkona
, malo senčke se tudi najde, kar je res noro tam, je nekaj kilometrov dolga pešpot ob plaži, da lahko greš na sprehod. Zvečer greš pa v Šimune k alfabeti na pivo in je res super
.
Alfabeta ta tvoj dragi ga pihne, sem se nasmejala. Zakaj je pa brat odpovedal? Ne slučajno zaradi zdravja? Kako je kaj vaš srčkan nečak? Ajda bo pa že spala, po moje jo zobki dajejo. Se mi pa smiliš, ker jaz bi kar znorela, priznam.
urssyy
. Če boš kaj v Celje hodila, javi, lahko greva na kakšno kavo. Bodi močna. Verjamem, da si se odločila tako, da bo zate in za Vivi najbolje.
nana hvala ti za lepe besede, saj veš, da si ti tudi super, da o Klemnu sploh ne govorim. Naš ne zna in ne razume pol tega, kar pišeš za tvojega sončka.
Alex upam, da buške hitro izginejo.
Meni vsi govorijo, da naj še uživam, ko Aljaž še ne hodi, da potem se začnejo padci. Pa ni res a ne da ne
.
Tako, toliko zaenkrat, Aljaž spi, morem malo pospraviti, ker imamo pravo bombo. Se oglasim še kasneje in oblajam ostale
.