Mi2 pa sva že nazaj od P. Nismo dale krvi, jo je samo malo pogledala, rekla da je ok ker ni več vročine...mi je zaključila bolniško in to je to. Upam, da bo do ponedeljka vse b.p., da grem lahko v službo.
Sem pa imela s sabo še nečaka, ki je tudi nekaj bolan (ga kao boli grlo, da ni treba v šolo
) in mi je take počel v ZD, da sem bla čist mokra
...no sem vidla kako zgleda, če maš dva taka lumpa. Smo šli pol še v Tuš pa mi je nečak non stop nosil kazat katero igračo naj mu kupim, Lara se je pa drlaaaaa ker ni nič s polic dosegla
HB sta pol v avtu oba zaspala in je bil miiiiiiir
Prej je bil zunaj tak lep sonček, zdej se pa že nekaj oblači.
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
...edino kar nisem zbruhala je bil Mcdonalds
Za
jogi ti pa jaz svetujem, da obvezno kupita tako, da imata vsak svojega - ker enojni je ful težak in ga težko obrneš, tudi ne moreš ga ven zvlečt, da ga npr. prezračiš itd. Jaz imam jogije od Slovenske postelje že kar nekaj časa in sem z njimi ful zadovoljna, so ful dobri, čist se prilagaja telesu, pa prevleka se vsa sname in se opere in sama ga lahko odnesem na balkon, da se prezrači

Se pa več ne spomnim iz kakega materiala je, no podobno kot dormeo, samo da nimam tistih stvari iz kokosa pa ne vem kaj še, notri

Prevleka pa mislim, da je taka kot dormeo.
Mml res ti želim, da končno najdem tako varuško, s katero boš zadovoljna in predvsem to da bo stalna
Jst sm pa res imela srečo, ker mi v nosečnosti ni bilo nič slabo

Edino čisto čisto na začetku me je nekaj slabilo zvečer, pa sem vedno mislila, da sem se preveč najedla