dober dan!
vsem ki ne spijo pridno ponoči želim da se hitro spremeni, da bodo spet pridni kot nekoč.
sani,
za Manjo. boga revica. upam,da se učka hitro pozdravi.
klepetka, ženska prevzetnost, kaj češ.
alfabeta, zgleda da se bo PAtrik zdaj vsako jutro "že" ob sedmih vstal. potem pa šel spat ob devetih. se je danes tudi tako hitro zbudil.
no kakor hoče, meni je prav. je včeraj podru rekord v dnevnem spanju - 4 ure. meni je bilo že dolg čas.
sem jaz tudi la za ta Ab rocket gledat na bolho. me že ima da bi si ga kupla. samo Uroš ne sme izvedet, razen pol ko bo že doma. da j povej a se ga res splača imet, pa če bom rečmo vsaj minut dnevno na njem delala? vsaj tak piše na tej strani.... http://www.topshop.si/ab_rocket-44727-936-pc.html?med=sem&cmod=prod&orig=mcn&brd=ts&ctn=si&vir=no&referrer=najdi&src=abrocket_ad1
dašabina, ja na odbojki smo bile tretje.
ne se preveč sekirat zaradi sivih las.
ooo bogi Miha. za prebrat je bilo hudosamo zgleda da Mihatu ni tako hudo. pa da se nosek čimprej zaceli.
mala pikica, meni je ob devetih v redu.
klaja, super da je vse v redu z vajino bebico
. hjaa ta Pelkičeva je pa res bolj tiha na UZ. je moja G in vem kako je. jaz sem bila na začetku nosečnosti kar malo razočarana nad njo. sem prišla k njej na pregled pa se ni nič kaj pogovarjala ali pa da bi me kaj vprašala kako sem
. sem ji jaz mogla vse povedat, ona ni mene nič spraševala. zadnji mesec pa je bila tako prijazna in ko me je na hodniku srečala vprašala kako se kaj počutim pa to. zgleda da se na začetku ne zavzame toliko za nosečnice. nam pa je le fajn če se nam posveča veliko pozornosti.
ursalara, Lara čestitke za samostojne korake.
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Nahrbtnik pa je Vivi dobila od krstnega botra (neki zelo dober), sam mi ga moj bivši ni hotel dati, ga je skril, ko sem prišla po stvari ...naj ga ima, podarim mu ga.......
ta tvoj bivši pa je za na
mislim, še svojemu otroku ne more nič privoščit. kaki ata te je to, res boljše da si se tako odločila, šele sedaj vidim kako ti je bilo z njim. grozaaa
katarinas, LAra, da se hitro učka pozdravi.
alfabeta, full lepi nohtki. pa čestitke Ajdi za samostojne korake.

je verjetno v vrtcu vadla.
nana, bom videla kaj bo Uroš delal popoldne, je bil včeraj na nočni tako da je danes doma. mogoče pa se res oglasimo. se še čujema po telefonu.
lunca, bomo držalai pesti za lepo vreme.
< Sporočilo je popravil martinca -- 17.3.2009 11:03:27 >