ANITA VSE NAJBOLJŠE
Klaja, čestitke za uspešne nakupe.
Triš
naj slabosti čim prej minejo.
Kartice, nimam druge kot te bankomat, ker mi je vse skupaj preveč zavajajoče in ti je naslednji mesec kaj hitro žal

.
Danes je poštar tudi k nam prinesel
tobogan in je bilo kljub prehladu pravo veselje.
So se atijevi bacili cel teden klatili z njim po stanovanju in ni

, da je zdaj Karin dobila nekaj vstran kljub temu, da je revež že cel teden spal v dnevni na kavču. Vročine HB ni, le nosek skozi toči, pa ponoči se zabaše in je malo jokeca. Pa mislim, da ne bo dolgo, ker še vedno lepo je (kdaj pa ni

), pije pa tudi ful.
Jogi, če je dober, mislim, da ni toliko važno, če imaš v celem ali ne. Dormeo tudi mene ni prepričal. Sva ga z

sprobala pred prvo selitvijo, ko so bili starši na dopustu. Pol sva vzela Meblovo posteljo z njihovo blazino, pa tudi ni bilo za dol past. So moje neprespane noči ostajale

. Moram pa priznat, da se je od avgusta, ko smo se ponovno preselili in imam vodno posteljo 100% boljše. Sem mislila, da me spet vlečejo in nakladajo, pa sem izkoristila možnost nakupa in 3 mesečne garancije vračila, če se ne navadim, pa je ne dam več

. Tudi Karin dam dopoldan počivat na mojo posteljo in ful lepše spi kot kjerkoli. Sva se odločila, da jo dobi tudi ona, ko bo večja in ne bo več v kinderpetu.