Dan ali dober večer, kakor kdo hoče
Otroka spita, mami pa izkorišča mir in hitro na RR
v glavnem....pri nas nič novega. Razen tega naša mala spi v sobi skupaj s F. In to uspešno
. Sem jo v soboto, prejšnjo, za poskus preselila, če bo spanje kaj boljše in .....ne smem na glas povedat, da se ne sfiži, ampak če bi me pa videle, bi videle da prikimavam z glavo
. Tako da je kar ostala tam. Sicer pa je Filip tudi ne bi dal več ven oz.nazaj. Prva stvar v nedeljo zjutraj je bila, da me je vprašal, če je ne bo dala nazaj v spalnico k nama. In sem se pohecala, da jo bom...pa sem takoj imela
. Tako da....bo kar pri njemu. A ste videle, kako me jezik prec tepe?
No, potem pa je nekaj novega tudi to, da imamo prebito....hmmm....sploh ne vem kako bi povedala.....ta del, ki drži ustnico in dlesen. Se je zbudila ob poldan in začne jokati, pridem v napol temno sobo, jo dvignem in odnesem na previjalno v spalnico, takrat pa zagledam od ust dol vse krvavo, po bodiju, po hlačkah,....taka je bila kot da bi jo kdo pretepel
. No, ampak se je potem kar hitro kri umirila, ona pa sploh ni toliko jokala. Pa tudi ni tako hudo zatečeno. Sem se pa takoj spomnila na klepetkino Lano, takrat ko je prilimala slikico pikice, ko je padla
No, toliko o tem, da ni nič novega pri nas.
Gremo naprej....
triš, upam da si res doma, v krogu domačih in da tako ostane do konca.
katrin za nazaj VSE NAJBOLJŠE
aaaaaa, dojenje ni zaščita in ne bi bila prva ki bi zanosila. Lahko čestitamo?
štajerke.....ste preživele? Ste še žive?
klepetka in sani, a se meni samo zdi, glede na to, da sem bolj poredko tukaj, da sta tudi vi2 manj, ko obilajno?
nana, a kravžlaste imam?
No, prav, če ti tako rečeš. Glede slik pa .....imaš sedaj posebno rubriko na www.mama.si, kjer najdeš kako oddaš sliko in jo bodo uporabili v reviji. To sem prebrala v Mami, kako pa gre v resnici pa ne vem....
sunny, kaj pa naj bi bilo narobe s tvojim tickerjem?
No, moj bi bil tudi tak, samo vse skupaj -8 kg. Aja, glede Nejine frizure in komentarja o fantkih....A se tebi zdi, da je Ajda fanteku podobna? Oblečena v roza bundo, obllačilca ima vedno ali roza, ali rdeča ali rumena,....vsekakor je nekaj od roza na njej, pa še roza teniske ima,....pa mi še vedno kdo v trgovini reče :"A je fantek?"
ursulina, sem takoj videla Lenarta, ko sem dobila Mamo, pa me ni bilo tukaj da bi komentirala. je pa taki cukerček
intruder pa suzana......kje sta? Kako sta? Pa limma?
No, takole....nekaj sem povedala.....kogar pa nisem ogovorila pa
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 29.3.2009 19:26:11 >