Dan!
Danes je bil pa končno en dan, da smo bili vsaj malo zunaj. Saj smo bili samo pred hišo ampak je tako pasalo - Lara je tekala sem in tja vsa vesela in se kar ni mogla načudit vsem ptičkom, rožicam, travicam....včeraj sva bila z
v Lj in sva ji v Obiju kupila gugalnico (a ne...Alfabeta, sej nisi ti nč kriva?
), tako supersko ko sem jo že gledala v enem katalogu, pa sva jo zdaj tu dobila za isto ceno. In se je danes že gugala
in se tako smejala zraven. Je kar pozabila, da je zaspana in je šla spat šele ob dveh popoldan, ponavadi gre prej. Spala je samo eno uro in bila posledično tečna popoldan, zdaj je pa že v postelji in mislim, da že sanja ovčke
SEm pa bila včeraj še v šopingu in ne boste verjele sem nekaj kupila tudi ZASE!
Dobila sem ene kapri hlače zase na....otroškem! oddelku
Sem si enkrat že take kupila zdaj sem jih pa spet dobila, sem ful vesela. Pa eno majčko za celih 4,50 €...ja je bla znižana
Ja pa seveda nekaj za Laro za poleti. Ampak men se je pa zdelo da v H&M niso imeli zdaj pa nič za nas, za manjše otroke in večje imajo precej izbire, zgleda da je Lara pa glih nekje vmes. Sicer pa ima itak zdaj več kot dovolj.
Karmyka zelo lepe slikice.
Joj
TRIŠ upam, da ne boste predolgo v bolnici...pri Lari tudi niso vedeli kaj je vzrok tako visoki vročini, ko smo bili prvič v bolnici, izkazalo se je, da je bila bakterijska okužba. A so mu dali tudi antibiotik?
Ja te pa "spanje" v bolnici res zdela, jaz sem po nočni tam tudi hodila domov spat da sem se malo spočila.
Sicer pa si posteljo lahko tudi začasno sposodijo na drugem oddelku kadar je gužva ampak bogve kakšna navodila imajo tam od taglavnih....ampak ne bi o tem, ker ratam živčna
Če pa kaj rabiš Triš za Žana npr. kakšno sadno kašico, jogurt karkoli...samo reči, ker vse imajo na oddelku, ampak če ne rečeš ne dobiš

Pa tudi če ne boš hodila na zajtrk, kosilo, večerjo v menzo naj mož skoči in vzame za tiste zneske vsaj jogurte pa jih bodo otroci pojedli doma
V glavnem želim, da Žanu hitro pade vročina, da ugotovijo kaj mu je in da ga hitro pozdravijo ter čimhitreje domov
Bom poslala, da ne bo