Dan!
Punce hvala vam za lepe želje in čestitke, prvi dan oz. prvih nekaj ur (ker sem se potem morala vrnit na svoje "staro" delovno mesto) je bilo v redu. Mislim, da ne bo posebne panike, da bom hitro osvojila nove stvari. Ampak se mi pa zdi, da mi bo malo dolgčas...v tem smislu, da ne bo gužve take kot sem je zdaj vajena...do zdaj se je skoz nekaj dogajalo, stalno je bilo polno ljudi okoli mene...no pa saj se človek vsega navadi, sploh boljšega
Alfabeta ja ja ni bil ticker ne
Crocsi (al kako se že napiše?) - jaz sem jih videla zadnjič v Jello,seveda niso original, samo ne vem koliko je bila številka, izgledali so majhni, ravno za naše škratke. Samo jih nisem kupila...ne vem, a jim nič nogica noter ne švica? Mi jih imamo tudi doma, jaz jih nosim tudi v službi in so mi super, samo poleti mi ful noga švica...
Sem pa Lari kupila sandalce v Massu, luškane, usnjene in ene v Zazzi bolj odprte in zračne za bolj vroče dni, tudi notri usnjene.
Vaney upam, da vama uspe tale dermatitis uničit, pa držim pesti, da ti P napiše potrdilo....
TRIŠ ful lepe slikice, pa super da imate novega kužka.
TRIŠ si se pa res razjezila

Samo a veš kako je s temi deci (pa tudi z ženskami), ki svojim govorijo kakšne morajo biti...pa lepe, pa suhe, pa rihtat se morjo, pa imet ne vem kakšno izobrazbo pa blablabla...ponavadi so ti deci sami s sabo nezadovoljni in zato s prstom kažejo na druge... poznam en tak primer, ko on njo ful sekira kako mora hujšat pa telovadit, pa ko v družbi sedimo, ji kaže, da mora ravno sedet pa trebuh not vlečt, da se ji ne bo šlaufek videl

...on je pa itak popoln

, sam klinc ko je pa mejhen

Ja vsak ma svoje komplekse, samo ni se treba izživljat nad drugim, ne?
Sem pa danes pretekla 2,4 km

Sva se s sestro odpravili na stadion ravno ko je najbolj dež scal

Ampak do mesta je že nehalo in sva odtekli svoje...ajme moje noge jutri

Sem si pa po dolgem času privoščila vročo kopel z materino dušico in mmmmmm je res pasalo, sem čist nova