Hej!
Sploh nisem več nič na tekočem tukaj tako, da kar tako malo pišem, bom komentirala samo bolj na zadnji strani
Smo šli danes popoldan malo v mesto in je Lara dobila nove Merrel-ke, smo dali za njih samo 2,01 €..ja res akcijo imajo a ne veste.................haha pa sem vas, ampak sem res doplačala samo 2 €, ker sem imela od prej še dobropis
Se je pa frajla danes prvič vrgla na tla v trgovini in to v Hervisu, kjer nimajo nobenih sladkarij
Je kar nekaj hotla, še zdaj ne vem kaj, potem se je pa kar vrgla cela na tla in v jok...mi2 pa kar mimo, pa se je pobrala, sicer še v joku in pricapljala za nama...Ja probala je pa le, ne...samo pri mamici to ne bo vžgalo
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Punce hvala za čestitke.
Me je
ful presenetil. Zjutraj mi je voščil, potem pa v službo poslal telegram z vrtnico. Sem skoraj dol padla, ker sploh nisem pričakovala.
Se oglasim zvečer, ko kaj več napišem.
Enkrat, že nekaj časa nazaj, mi je tudi moj tako "ušpičil", poslal je telegram v službo z ogromnimi rožami pa še steklenico vina in ubogi poštar me je iskal po čist celi bolnici tako da so čisto vsi vedeli za ta telegram, meni je bilo pa kar malo
Drugače pa lepo, pohvalno od tvojega

, take pozornosti vsekakor štejejo
Pridemo v peskovnik, vi pa na tobogan-ček
Pa lepe slikce...jaz jih bom nalepila enkrat...ko se mi bo dalo
mml super za vrtec
Golobček a uši???!!! Sem mislila, da jih ni več...vsaj že dolgo za njih nisem slišala.