Mi smo imeli pa včeraj popoldne in danes ful pestro. Je imela Neja vročino in to 39°. Od kosila sploh ni nič jedla. Ponoči sem ji merila 2x in obakrat malo pod 39°, Daleron ni čisto nič pomagal. Sem zjutraj poklicala, da me ne bo, ker greva k P. Ob 7.30 pa se zbudi stara razigrana Neja brez vročine.
In kaj zdaj? Sem jo kar pelala k babici in bo poklicala, če bo slučajno spet dobila vročino, jaz sem pa v službi. So spet dnevi v mesecu, ko imam ful dela. Upam, da bo popoldne vse ok. Mogoče so samo zobki, ker sem vidla, da je ena 3ka čisto že bela.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- kakšno akontacijo si pa to mogla plačat za vrtec. Nam ni bilo potrebno ničesar plačat pa je šla v vrtec z januarjem. Skratka super, da ste dobili vrtec. Zdej pa na delo za drugim
, a ne?
Sem šla glih danes plačat. Vsi, ki dobimo vrtec plačamo akontacijo v višini 1. razreda starostnega obdobja v katerega je otrok sprejet. Jaz sem dala 36,02€. Pri prvi položnici za vrtec ti to upoštevajo, če se pa vmes premisliš in otrok ne gre v vrtec jim pa ta akontacija ostane.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Tukaj je ful srčkana.
Alfabeta si ga kar predstavljam kako mu ni nič jasno.

Samo, da vam je vsem skupaj všeč, to je najbolj pomembno. Naj vam dobro služi.
nana in
mala pikica oba avatarja sta carti. Pravi frajerji so tile vaši pobčki.
obrigit Špela je tudi malo atija ampak je pa drugače izrezana mami in na to so leteli komentarji, da je cel oči.