Hello!
Čas kar beži, še zase nimam časa, pa tud za RR vedno manj
...važno pa je, da sem z mojo Lariko cel popoldan zunaj
Klepetka kaj pa je narobe z M. učkom? Upam, da bo vse v redu...pa seveda da bo, držim pesti
Karmyka
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Ponavadi sva do 18.30 ali pa še malo dlje zunaj, potem kopanje, večerjanje in okrog 20.00 spanje. Nam prej sploh ne znese in sva se odločila, da tudi ne bova na silo, ker ni neke potrebe.
Pri nas pa je glih obratno. Še vedno pride ful zmatrana iz vrtca, čeprav zdaj tam boljše spi. Ko prideva domov nekaj poje, potem je pa že tečna za spat...začne rokice obračat in klicat "dudl dudl duuudl" (beri: duda

), kar je znak, da bi šla v posteljo. In do zdaj smo jo dajali veselo spat, je odremala tisto urico in potem ni bilo nobenega problema ponoči (itak je normalno da se vsaj 1x zbudi na noč, še veeeeedno

kot da je nevemkako lačna). Zdaj se je pa ene parkrat zgodilo, da je frajla kar podaljšala...sem jo v spanju v pižamo preoblekla, dala flašo in je spala kar naprej...ja pol pa ob 3. ali 4.ih zjutraj pa fešta. Midva še zaspala nisva dobro, ko se je ona ustala in bila kot nova...pol se je pa po nama metala in hotla it konjička "ija ija"
V glavnem zdaj se jo trudimo zamotiti vsaj do pol sedmih, da se potem vsaj človeško naspimo
Je bila pa zdaj pohvaljena v vrtcu - je pridna za jest, pridna za spat, ko grejo ven se drži za "bibo" (taka vrv za katero se morajo vsi držat, ko gredo na sprehod), prej se menda ni hotla. In pa čeblja čeblja čeblja...se ji vidi da je ženska

v vrtcu je rekla, da že kar kakšen stavek pove

, npr. Mami ka to je? Pata? (Prevod: Mami kaj je to? Copatka?

) Ja pa reče že Ž..me je presenetila zadnjič, ko je rekla ŽOGA. Ful ponavlja... Pa zna peti "Pika poka polonica"........ No mal se moram pohvalt
Dašabina zadnjič ko sem prišla po Laro je glih obuvala copatke Mihatu, potem pa me je zagledala in je vrgla copate na tla in stekla k meni...ubogi Miha je ostal pa bos
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
karmika, za novo nosečnost! Želim ti mirno in prijetno nosečnost, pa enega zdravega
Morda pa kar DVA ZDRAVA
Sunny banane v sušilcu...

Ampak tvoji Neji se pa res dopade tale sušilc, vedno kaj pogrunta tam notri
Aja pa na teku smo bili, tokrat smo tekli vsi trije, tudi Lara

Upam, da bom uspela prilepit kakšno slikco, če ne jih boste pa na FB videle.
< Sporočilo je popravil katarinas -- 13.5.2009 21:26:18 >