urssyy zate najprej velik
, za Vivi pa velik kup
, da se končno pobere stran od bolezni, ker je res revica. Za "svakinjo" pa skoraj ne vem, če bi trošila besede. Spomnim se samo par domačih živali ampak jih ne bi rada žalila, živali namreč. Upam, da se stvari zate in za Vivi čimprej rešijo in da končno zaživita tako kot se spodobi. Na komentarje se pa sploh ne oziraj, ker res ni vredno.
Sem ti pa pred časom obljubila Mercatorjeve nalepke in sem jezna sama nase, ker mi jih je mami dala en kup in sploh ne vem kam sem jih dala. Zadnje čase se mi to ful dogaja. Vse pospravljam in to tako dobro, da še sama ne vem kam sem kaj dala.
Če jih najdem ti jih pošljem, če jih seveda še rabiš.
klepetka Osanit granule sem ti danes kar poslala, ker jih pri nas ne rabimo in naj gredo v promet. Upam, da bodo pomagale.
Drugače pa jaz dam Neji kar Daleron, kadar jo matrajo zobje in do zdaj je pomagalo. Jo je moralo res ful bolet, da je tečnarila in še to samo ponoči. Čez dan se najbrž nima časa spomnit, da ji rastejo zobki in da mogoče boli.
Ima preveč drugega dela.
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
karatina, kako zdaj? kdaj bo akcija? vse že komaj čakamo
Ja bo kaj. V tickerju piše, da je otrok že doma.
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
ampak zdajle grem gledat 2 stanovanja, nekaj moram ..moram...kupit.
Upam, da se najde kaj zate. Pa ne podleži zdaj temu pritisku, da MORAŠ kupit. Če ti ne bo odogovarjalo samo nekaj, lahko tudi kakšna mala stvar, razmisli. Nakup stanovanja je velika stvar. Držim pesti.