Čao!
E veste kaj je danes dobro? Da je jutri petek
IZVIRNO SPOROČILO: koala
katarinas, če te pa dopust zanima pa ti nebo mogel pomagati ker je videl samo hotel in salon v katerem so montirali, vem pa da je rekel da je treba bit pozoren če se kam pelješ t taxi-jem mora met neko kartico.
Aja je bil službeno dol. No saj samo tako vprašam, hvala
Glede male pupe, sem se odločila da dokler starši sami ne dajo dovoljenja da mediji kaj objavijo nebom nič pisala, saj veste forum je javen kaj vem kdo in z kakšnimi nameni vse bere, pa nebi rada poglabljala ran. Saj razumete ne?
Glede pupe: imaš prav, ni treba govort, smo večkrat videli kako res drugi berejo in potem kaj zlorabijo.... res da niso starši še nič dali v javnost, danes je bilo sicer v Novicah ampak nič konkretnega, ampak je to ta pupa kajne. žalostno.... no pa dost o tem, sem samo žalostna
IZVIRNO SPOROČILO: mml
lunca teta ima tri odrasle hčerka in ji 100% zaupam, da bo M&M veselo zabavala, samo ne vem, če je ne bosta prehudo ovijala okrog prsta in bosta oba pokonci, ko pridem domov ....
Ja
mml zakaj pa tete so?! itak, da jo bosta ovijala ona se bo pa čist pustila...samo da se spomnim kaj je moj nečak počel z mano

, jaz sem ga pa vse "ubogala"
Dašabina letošnja dohodnina je mal čudna. Skoraj vsi morajo napisat ugovor....če ti kaj ni jasno, kar pokliči na davčno, ti bodo tam vse povedali. Al si pa sama zračunaj, kot pravi sani. Mojemu so tudi premalo zračunali, da dobi nazaj. A veš koliko dobim jaz? 0,02 €

o.k. sam da ni za plačat!
Karatina kaj je zdaj?! še kar tukaj?

tvojemu

je pa res luštno pri tebi...še malo še malo pa bo
Mml upam, da boš, ne, vem, da boš preživela čudovit večer in se boš počutila kot princeska

Pa jutri se nam kmalu oglasi!