Daaaaaaaan!
Evo i mene po dolgem času. Berem vas redno v službi (pssssssst), doma pa potem ni volje niti časa za pisanje. Se moram poboljšat
Kolko stvari se je zgodilo zadnje čase, se bom vrnila malo nazaj .......
Karatina, čestitke! Želim vam veliko prespanih noči in crklanja z novim družinskim članom
Kako je pa Karin sprejela sestrico?
Karmyka, čestitke za
Mml, bila si prekrasna na podelitvi
Katee, čestitke za službo
Limma, tudi tebi čestitke za menjavo službe
Klepetka, vse najboljše
( z zamudo, ampak od srca), da ostaneš še naprej taka zelo fejst baba
Klaja, čestitke za zaroko
Če sem spustila katero s kakšnim velikim dogodkom, se opravičujem. Imam spomin kot zlata ribica
veliko
za bolančke
vsem za zobke!
Mi smo še zmeraj na 12, že 2 meseca vsak dan čakamo te nesrečne trojke. Zgornje bi pa sedaj že res morale prilest ven, ker smo tako tečni zadnje dni. Pa spanje je tudi pestro. Da o vremenu niti ne govorim, kako pa te spremembe vplivajo na našo punco
Drugače je Katja ful pridna, katjiščino govori kot raztrgan dohtar
, ostalo je zminimalizirala. Tudi je sedaj več ali manj pridno, ampak vse sproti pokuri, ker ni sekunde pri miru. Tako, da s težo nismo dosegli še magične desetke
, zato pa raste kot konoplja. Jemo še ne sami, sicer fajn sodeluje zraven, ampak ji rajši še vedno jaz dajem, da čimveč poje, ker nima časa in se hitro naveliča jesti.
Jaz sem dobro, sedaj ko ni vročine se počutim odlično. Če bi bilo tako poletje, bi bilo super
je super, sicer smo imeli na morfologiji sum na zastoj rasti, ampak se je izkazalo na kontrolnem UZ, da je dete samo manjše in mlajše, tako da bom spet verjetno gagala čez rok. Kaj skriva med nogami, pa noče pokazat, tako da bomo izvedeli šele septembra
Sumim pa na punčko, ker tako pridno skup drži nogice. SIcer nam pa ni važno, samo naj bo zdravo, pa poješče-to je mala skrita želja
martinca, čestitke za uspešno NS
. Kar se tiče pa sobote, mi je Otočec malo predaleč, se mi ne da vozit toliko. Pa še naši gasilci imajo 140 let, pa bo treba na veselico
A nisi rekla, da boste tudi nekje v okolici Metlike? Če boste, pa kar javi, bi z veseljem malo počvekala
Dolenjke, lušne slikce.
za športanje
Rihterca, super da nas nisi zapustila, ker v navezi D in BK, smo BK začele na veliko štrajkati. Kje je Vaney?
Kaj pa kakšno srečanje D&BK? Dokler se še ne valim po svetu
Mml, lepe slike tvojih škratov
Zobki.... še vedno umivamo brez paste. ji pa pustim, da si najprej sama skrtači, potem pa še jaz pomagam. Čeprav sedaj, ko ji rastejo zobki, mi ne dovoli in tuli zraven
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
akko je pa kaj teta majra in Katja?Lepo ju pozdravita

evo nas
Urssy, držim pesti za dobro novico v nedeljo
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
MAJRAAAAAAAAAA!!!! Daj se javi no!!!!! Povej kako si! Mene res zanima!
evo, evo, sem se malo razpisala