cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)

clock-img

02.03.2009, 21:42

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tudi od mene lahko nočuser posted image

nočko

zdej pa res grem user posted image

nočkouser posted image

clock-img

02.03.2009, 21:42

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni.
Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni

Nč, zdej grem pa počas v posteljo.

NOČKO

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

02.03.2009, 21:43

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

nočko user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

02.03.2009, 21:43

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

IZVIRNO SPOROČILO: tally

nočko

zdej pa res grem user posted image

nočko user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

02.03.2009, 21:45

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni.
Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni

NOČKO

to se pravi mu gre na boljeuser posted image user posted image user posted image .

mirno nočko tudi vam

clock-img

02.03.2009, 21:50

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

čer čeruser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

02.03.2009, 21:51

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

NOČKO

Super in očetu želim čimprejšnje okrevanje po operacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

clock-img

02.03.2009, 21:52

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem user posted image  noge bi si dal za vrat.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Luštkanouser posted image user posted image

Jana a nisi/ ne boš prišla v naše konce?

Upanje umre zadnje!

clock-img

02.03.2009, 21:53

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Nisem šla vsega brat, samo tole res moram skomentirati, preden grem spat user posted image

NOČKO

user posted image user posted image user posted image  Odlična novica! Sem komaj čakala, da nam javiš user posted image
Kakšno operacijo je oče pravzaprav imel? Potem res ni bilo vse ok s srcem?

To je za danes od mene vse. Mirno nočko želim vsem user posted image

clock-img

02.03.2009, 21:53

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

clock-img

02.03.2009, 21:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem pozabla povedat, da se naša frajla začela kar spuščat in naredi korak ali dva brez oporeuser posted image Čist je naspidirana in bi najraje kar tekla naokoliuser posted image Se ji pa vidi, da še ni dovolj močna, da bi naredila kaj več

Bravo Alja user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Nisem šla vsega brat, samo tole res moram skomentirati, preden grem spat user posted image

NOČKO

user posted image user posted image user posted image  Odlična novica! Sem komaj čakala, da nam javiš user posted image
Kakšno operacijo je oče pravzaprav imel? Potem res ni bilo vse ok s srcem?

To je za danes od mene vse. Mirno nočko želim vsem user posted image

mirno nočko tudi vam

clock-img

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi...user posted image

user posted image user posted image user posted image držim pesti

Jaz sem tud klicala in je v Godoviču 1 mesto fraj. Je sicer 1 na čakalni listi, vendar bo ena punčka izpolnila 11.4 pogoj(11m) in sem se z,menila, da mi pošlje pogodbo po pošti in začnem s 1.4 plačevat rezervacijo in s 23.4 na uvajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tako vesela, kljub temu, da bom vrgla nekaj 100 eu stranuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Se splača nekaj denarja "stran" vržt, da imašmesto v vrtcu.

Se strinjam, zato se pa nisem nič obotavljala in takoj zagrabila ponujenouser posted image

Jaz bi tudi. user posted image  Moram malo poklicat naokrog. V naši občini sredi leta (od aprila do septembra) ne jemljejo otrok. user posted image  

Ti kar mal zavtri telefon, nikoli ne veš kje te kaj čaka. Jaz sem mislila, da v Godoviču do septembra ne bo mesta, pa glej ga zlomka, ravno to se je zgodilouser posted image

Jana in Estrella huuuuura za vrtecuser posted image user posted image user posted image

Estrella koliko pa naj bi plačevala to rezervacijo?? Barabe na kak način služjouser posted image

80% cene, ki ti jo določijo za plačilo minus hrana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mesta v vrtcu.

Upanje umre zadnje!

clock-img

02.03.2009, 21:58

clock-img

Anonimen

Men spet nagaja  RR. Vsem ki ste sle lahko noc in dober vecer Anitka in Mafi...user posted image

clock-img

02.03.2009, 22:01

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Whats up, čveka?user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

clock-img

Anonimen

We are sorry.... in jaz jim jeb*** vse po spisku user posted image user posted image user posted image

Edinaos:

Moje kuhne ne bos mogla videt na fotkah ker jo se nimam. To tukaj je pa vse najemnisko razen mikrovalovke, ki je moja user posted image . In to kar je v tem stanovanju v kuhinji ni se za na odpad kaj sele za na forum...user posted image

clock-img

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Men spet nagaja  RR. Vsem ki ste sle lahko noc in dober vecer Anitka in Mafi...user posted image

men tud nekaj šteka rruser posted image , dober večer ****user posted image .
A je Omar že v globokem spancuuser posted image glede na to da že tolk šiba na okol??

clock-img

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Čeruser posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

02.03.2009, 22:02

clock-img

Anonimen

Cveka? Tok se matram da bi naklofala vsaj 5000 pa mi ne rata user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 22:02

clock-img

mafi

pencil-img

4506

zgleda da sem danes jaz na večerni stražiuser posted image user posted image , večina jih je že v horitontali, sej mogoče bi jaz tud bila sam čakam user posted image da prileti iz šihta

clock-img

02.03.2009, 22:03

clock-img

Anonimen

men tud nekaj šteka rruser posted image , dober večer ****user posted image .
A je Omar že v globokem spancuuser posted image glede na to da že tolk šiba na okol??

Spi... joj da vsaj ene tri ure da mir. Imam roke ko majmun do tal...user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 22:03

clock-img

Anonimen

zgleda da sem danes jaz na večerni stražiuser posted image user posted image , večina jih je že v horitontali, sej mogoče bi jaz tud bila sam čakam user posted image da prileti iz šihta

Tudi jaz mojega cakam.user posted image

clock-img

02.03.2009, 22:04

clock-img

mafi

pencil-img

4506

We are sorry.... in jaz jim jeb*** vse po spisku user posted image user posted image user posted image

Edinaos:

Moje kuhne ne bos mogla videt na fotkah ker jo se nimam. To tukaj je pa vse najemnisko razen mikrovalovke, ki je moja user posted image . In to kar je v tem stanovanju v kuhinji ni se za na odpad kaj sele za na forum...user posted image

kolk časa pa si že v Egiptu?? In a se je bilo težko navadit na drugano kulturo??

clock-img

02.03.2009, 22:05

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Tudi jaz mojega cakam.user posted image

pol sve pa že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 22:06

clock-img

Anonimen

Anitka danes sem brala eno temo na RR.. DaJ TI MENI povej a je res normalno in je to faza v razvoju da se otroci grizejo??
Mislim iz izkusenj v vrcu...

Ker men se zdi ap to kar hudo no... da ti skoz otrok hod domov ogrizen, poscipan ali pa spraskan?/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem