writing-img

Ženske trenerke

clock-img

23.02.2009, 21:59

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

A je mogoče katera zasledila kje kakšne trenetke pomladanske kolekcije?Rada bi bolj dobro,ne za vsak dan..al od Nike al Oneil?

clock-img

24.02.2009, 08:54

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mogoče Bilabong? Pod Kolosejem vem, da je v Ljubljani, v Kranju je na Glavnem trgu. Pa Bordel v Kranju mogoče.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.02.2009, 18:18

clock-img

Čupka

pencil-img

666

http://www.allthat.si/default.asp?mID=sl&pID=modna-pista

Pri nas doma trenutno prisegava s hčerko na te trenirke. Niso ravno najcenejše, so pa kvalitetne, zelo, zelo mehke in lepih barv...

clock-img

24.02.2009, 20:44

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Pri nas doma trenutno prisegava s hčerko na te trenirke. Niso ravno najcenejše, so pa kvalitetne, zelo, zelo mehke in lepih barv...

Ful lušne. A to se da samo preko neta naročit al kako?

Đoli:)

clock-img

24.02.2009, 20:56

clock-img

Anonimen

Men še vedno najlepše trenerke: Adidas originals
http://www.adidas.com/campaigns/originalsss2009/content/#/lifestyle/party-started

Danza ima tud zanimive kose:
http://www.dimensionedanza.it/site/ing.html

Pa še ena debata, sam men ni nč glih kej preveč všečuser posted image :
http://www2.cudovita.si/tabla/lofiversion/index.php/t4022.html

clock-img

25.02.2009, 21:24

clock-img

darja72

pencil-img

614

Tudi jaz še vedno prisegam na Adidas.
Pa tudi od Championa in Danze niso slabe.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

26.02.2009, 09:06

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Mogoče katera ve; se da kje v Sloveniji tudi Adidas po Outlet cenah dobit?; njihove stvari so mi full všeč, ampak so hudičevo drage. Za Avstrijo vem, pa se mi ne ljubi it  tja, pa še srečo moraš imet; kadar sem prišla je bilo vse pobrano. 

clock-img

26.02.2009, 11:07

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Probaj mogoče v Hali 12 v BTCju. Mislim da je v 1.nadstropju outlet.

Đoli:)

clock-img

26.02.2009, 11:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Mogoče katera ve; se da kje v Sloveniji tudi Adidas po Outlet cenah dobit?; njihove stvari so mi full všeč, ampak so hudičevo drage. Za Avstrijo vem, pa se mi ne ljubi it  tja, pa še srečo moraš imet; kadar sem prišla je bilo vse pobrano. 

Včasih kaj v outletu v btc.
Drgač pa na razprodajah.
Nekje vem da sm enkrat zasledila da je tud adidas outlet v sloveniji, sam se mi tud sanja ne kje.
Jaz dosti tud po netu nabavim za njega.

Je pa vredno svoje cene. Za moje pojme.

clock-img

26.02.2009, 21:43

clock-img

darja72

pencil-img

614

Poskusi v Nikovem outletu blizu Kranja (Britof). V bistvu je to Strouknova skonto štacuna in ima včasih tudi Adidasovo robo. Mislim, da je ime trgovinice Niin.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

26.02.2009, 22:09

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Pogledala se mto stran od ALLTHAT...ful dobre trenerke,res.Material pa je res dober,je videt. Včeraj sem bla v Hervisu in od nove kolekcije imajo kar nekaj..sam take čudne kombinacije barv imajo od Nike trenerk,pa neke Reebok imajo ampak mi niso nevem kaj. Bo treba it kaj do Ljubljane,..do tam še grem dalje pa ne,ker sem z Obale in se mi ne splača.
Hvala za pomoč punce...

clock-img

26.02.2009, 22:33

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Ful lušne. A to se da samo preko neta naročit al kako?

Se jih da videt tudi v živo. Na internetni strani je kontaktna številka in tudi naslov. Ni sicer kot trgovina, ampak so zelo, zelo prijazni in mene so še vedno povabili, naj si pridem pogledat in pomerit. Tja sem šla edino, kos em za sina kupila prevelike hlače, da je zamenjava hitreje stekla. Trenirkice pa poznam že odprej, tako da sem si upala naročat kar preko neta. Dostava je zelo hitra, trenirko dobiš zelo lično zapakirano in vse je zleo korektno in prijazno izvedeno..

clock-img

26.02.2009, 22:44

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Prisegam na Adidas Originals.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

26.02.2009, 23:08

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

men so adidas najboljšeuser posted image

clock-img

27.02.2009, 03:22

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli
A je mogoče katera zasledila kje kakšne trenetke pomladanske kolekcije?Rada bi bolj dobro,ne za vsak dan.

Armani Velvet Trousers in Action T-Shirt (v kompletu).

clock-img

27.02.2009, 10:43

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Armani Velvet Trousers in Action T-Shirt (v kompletu)...kje pa to dobit?A je kakšna stran na netu,da bi si ogledala komplet?
Mater sem se zalepla v trenerko... navem kaj mi je..ah,kaj čmouser posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 11:00

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Drgač pa na razprodajah.
Nekje vem da sm enkrat zasledila da je tud adidas outlet v sloveniji, sam se mi tud sanja ne kje.

A to prov na njihovi uradni strani, al kako? Sem mal gledala, majo ful luštne stvari.

clock-img

27.02.2009, 11:01

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Jaz sem zadnjič dala v Intersportu 79€ za komplet Adidas trenirko, kar se mi ne zdi drago, glede na to da je ponavadi samo jopica okoli 60€.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

27.02.2009, 17:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Armani Velvet Trousers in Action T-Shirt (v kompletu).

Kje pa to dobit?A je kakšna stran na netu,da bi si ogledala komplet?

Tukaj poglej:

Luisaviaroma

clock-img

27.02.2009, 18:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Drgač pa na razprodajah.

A to prov na njihovi uradni strani, al kako? Sem mal gledala, majo ful luštne stvari.

Ne. Direkt iz uradne strani nism še nikol naročala.

Drgač pa Intersport ma kar ugodne cene. Trenerke zanj so okol 70-100€. Hlače okol 60, majce do 30. Niso tako hude cene. Ker cunje pa res zdržijo. Oblika in vse ostane. V Trstu se tudi kaj najde, sam cene niso ne vem kolk nižje kot pri nas. Tudi na netu niso dost nižje, tam kupujem sam zato ker imajo ful večjo izbiro. V sloveniji je izbira bolj bogauser posted image

clock-img

27.02.2009, 19:05

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

meni so fajn Deha - ful dolge hlačnice in noro dobri modeli, barve http://www.deha.tv/index_eng.php

clock-img

27.02.2009, 19:33

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

LUISAVIAROMA-ima katastrofalne cene,da padeš dol.Ma ni šans,da bi dala toliko za cunje...Nevem če sem vidla dvoje lepih hlač.Kakšna torbica mi je bla dobra,ampak too much dnarja.

Bom šla pogledat do Tomasšporta,baje imajo tam lepo izbiro od Nike.

clock-img

27.02.2009, 19:38

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

LUISAVIAROMA-ima katastrofalne cene,da padeš dol.

Ni ravno poceni, res je. user posted image

clock-img

27.02.2009, 19:51

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Ne mislim špilat neko fensi densi...samo hočem eno mal bolj kvalitetno in ne za vsak dan trenerko.Jst pravim,da ni vse v firmah,lahko si tudi poceni zrihtan.Dobro,zdej ne mislim prav tisto "jeftino-jeftino" varianto,sej zastopte.

Mene zdaj dela manija na trenerke in violična oblačila.Jutr pa si grem kupit ene full svetle zguslane kavbojke,pa majico v barvi jastoga...to bo moja barva pomladiuser posted image ...pa bo treba kupit še za obutuser posted image ...

clock-img

27.02.2009, 19:57

clock-img

Anonimen

Ne mislim špilat neko fensi densi...samo hočem eno mal bolj kvalitetno in ne za vsak dan trenerko.Jst pravim,da ni vse v firmah,lahko si tudi poceni zrihtan.Dobro,zdej ne mislim prav tisto "jeftino-jeftino" varianto,sej zastopte.

Mene zdaj dela manija na trenerke in violična oblačila.Jutr pa si grem kupit ene full svetle zguslane kavbojke,pa majico v barvi jastoga...to bo moja barva pomladiuser posted image ...pa bo treba kupit še za obutuser posted image ...

V intersportu so mel en mesec nazaj tolk hudo temno vijolično(pa modro, rdečo in črno tud) adidas trenerko. Star model, mislm klasik adidas, ravne hlačnice, ožje, pa ožji pulover. Fenomenalna res.
Kaj k majo hudiči sam majhne številkeuser posted image
Je bla pa draga......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem