writing-img

RE: Majčice 2009 - 3. del

clock-img

12.03.2009, 14:33

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Vse neki jeste, jst sem pa kar na bonbonih in čingumih... Doma bojo pa baje krvavice in kislo zelje, ma to je še več kot 1 uro...

mmm, spet skomine delaš

user posted image

A je blo treba tole zdej?? Jst morm še počakat, da domov pridem! user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:34

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

danes bo pa putka za kosilo...nogice v pečici in krompircek!!!NJAMI!!!

jz bom pa zase kr makarone na hitr naredila z gobovo omakco in sirom... k moj šele zvečer pride, tko da mam še čas... bom šla pa še eno rundo kruha spečt... unga od včeri ni več :)

kruh, saj si ga včeraj zvečer peklauser posted image jaz ga mam še pol štruce, tako da bom jutri ga peklauser posted image sem ga pa včeraj dopoldne peklauser posted image teb gre pa hiter, a maš kakšen poseben recep za kruh

ne nič posebnega... delam polnozrnat kruh, k midva nisva za belga... karkoli samo belo ne..... ja tkole gre če ješ za zajtrk kruh, pa pol sem malcala k otročki - kruh v mleku, pa včer sva še toplega jedla k je bil dobr, itak da ga je še moj zjutri zajtrkoval... pa ha ni več

clock-img

12.03.2009, 14:35

clock-img

petra a

pencil-img

2070

a dejte no, lih kar sem osvežila stran, pa je že spet too much napisanega...pa 100.stran, kaj se vam rola, sej smo lihkar odprle 2.del, a zdej bomo pa kmal že 3.user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

aja pa še to... kako ste si vi zamislne za ritko pucat? vato in vodo se men še najbolj zdi zdej na začetku ko je mičken, al bi kr mokre robčke kupljene rabla ? pojma nimam...

jst grem tud zdej pašto dat kuhat pa mal barilla omake...in kosilo je tu...

blue kakšne gobe boš uporabla?s konzerve?

moj user posted image  na soncu pije kavo in čaka mobipeka da mi kupi krof.......njamsi user posted image

zdej pa hitro drvimo prot 4. delu in proti porodnišnici tudi..user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

JOJ sam mal delam pa ne gledam sem gor pa ste ze dve strani polne!!!jupi!!!pol pa vidm vse-od botanike do palačink!!!hehehehe

ja lepo to da vse spremljaš... ko pa smo že pri palačinkah... dons se nam pa palačinka nič ne oglasi...

JA PA RES NEuser posted image user posted image  

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Vse neki jeste, jst sem pa kar na bonbonih in čingumih... Doma bojo pa baje krvavice in kislo zelje, ma to je še več kot 1 uro...

mmm, spet skomine delaš

user posted image

A je blo treba tole zdej?? Jst morm še počakat, da domov pridem! user posted image

jaaaaaaaaaaaaaa, tole je bla nuja... men se tud kr sline cedijo... sam ti boš vsaj to jedla k prideš dam, jz pa ne... v tem je razlika... boš potešila svojo lakoto ... jz pa ne user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 12.3.2009 14:36:00 >

clock-img

12.03.2009, 14:36

clock-img

Anonimen

jaz bom kupila 3-6

clock-img

12.03.2009, 14:37

clock-img

elyy

pencil-img

461

evo js sm že spet mau gor pršla..sm bla pridna pa sm pospravljala vse po tleh pomila,pobrisala prah..pol morm še cune dt vn iz sušilca pa zložit..zdj pa delam kosiu svojmu(kromper pečen pa gov.zrezke) z smet. omako...
kdaj pa praznuješ RD in kje je ta slastičarna?

clock-img

12.03.2009, 14:38

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

mislim da mam še nekaj posušenih, če mi jih bo pa zmanjkalo pa bom dodala še kakšne s konzerve..

to maš pa prov... dirkamo dvem stvarem naproti - 4 delu majčic in porodnišnicam... sam ne vem do česa bomo prej pršli user posted image  user posted image  user posted image  (glede na to da aprilčice že rojevajo)

clock-img

12.03.2009, 14:38

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

a dejte no, lih kar sem osvežila stran, pa je že spet too much napisanega...pa 100.stran, kaj se vam rola, sej smo lihkar odprle 2.del, a zdej bomo pa kmal že 3.user posted image user posted image user posted image

Ti si v zaostanku, tole je že 3. del in gremo proti 4.! user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

DOMACI KRUH!!!ojoj njami...pa ga ne znam spečt...ga se nikol nisem!

krvavice---uffff se bolj njami...sama sem kupila pečenice sam sem jih dala zmrznt....

KJE JE SE KOSILO?!??!?!

clock-img

12.03.2009, 14:41

clock-img

lananai

pencil-img

3613

mislim da mam še nekaj posušenih, če mi jih bo pa zmanjkalo pa bom dodala še kakšne s konzerve..

to maš pa prov... dirkamo dvem stvarem naproti - 4 delu majčic in porodnišnicam... sam ne vem do česa bomo prej pršli user posted image  user posted image  user posted image  (glede na to da aprilčice že rojevajo)

Bomo prišle do 4. dela, bomo! Glede na to, da smo v dobrih 14 dneh naklepetale 100 strani...

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

evo js sm že spet mau gor pršla..sm bla pridna pa sm pospravljala vse po tleh pomila,pobrisala prah..pol morm še cune dt vn iz sušilca pa zložit..zdj pa delam kosiu svojmu(kromper pečen pa gov.zrezke) z smet. omako...
kdaj pa praznuješ RD in kje je ta slastičarna?

30.3 OB 11.00 SLAŠČIČARNA ZVEZDA NA VOGALU KONGRESNEGA TRGA...ZRAVN BACHUSA

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

user posted image

grem zdej pečt in kuhat.... se še oglasim kasnej.. obljubim

user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:42

clock-img

Anonimen

modrooka: saj midva tud jeva, pa sinko je tako da na enkrat ga gre kr neki, sam da v 12urah pospraviš celo kg. kruhauser posted image no ja saj jz sem bla tud takauser posted image zdej pa ne več ker moram mirkat kaj jem ker se mi vsak gram poznauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

petra a

pencil-img

2070

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ooooo, jeb...., pa je res že 3.deluser posted image user posted image

pri nas bo tudi pašta

zdej ste začele s temi slikcami...grem kr dol, ker če ne se bom kr v hladilnik zaprla...ja, pa zihr se bo dons palačinkarca oglasla, se mi dozdevauser posted image ...ob tok hrane se nam že more!!!user posted image

Ti si v zaostanku, tole je že 3. del in gremo proti 4.! user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zoja 10 prvič sem jaz uporabljala vodo in vatko ampak samo nekaj malega časa,ko smo kam šli pa itak robčke...pa pol kasnej tud skoz robčke...tako da bo zdaj isto...

za plenice sm se pa odločila en paketek 2-5...pa enga 3-6...če bo slučajn ful suhec da mu ne bo vse visel...user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:44

clock-img

vanilla

pencil-img

875

aja pa še to... kako ste si vi zamislne za ritko pucat? vato in vodo se men še najbolj zdi zdej na začetku ko je mičken, al bi kr mokre robčke kupljene rabla ? pojma nimam...

Jaz sm si od To.To kupla une soft krpice za enkratno uporabo. Pa kr z navadno vodo, ja. Razn, če bo ful lasata user posted image  - takrat bom menda rabla še kak šampon....
Me zanima, če se vidi na ultrazvoku, da bi že kej lask mela... Aja, sej prej je ena rekla, da ma že ne vem kuk milimetrov dolge ?! Hm, morm res mojga G vprašat, če mi lahk pove, če ma že kakšno frizuro user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:45

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jaz bom kar z vodo in vaticami/blazinicami umivala na začetku, itk je še vse bolj tekoče na začetku. user posted image  Pa še najbolj natur je. Edino za kak izlet bom kupila kake mokre robčke. Katere robčke pa priporočate?
Plenice bom pa kupila en majhen paket pampersk od 2-5kg, pol pa naprej eno št. večje.
Krvavice, krompir......mmmmmm....bom to morala narest za vikend! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 12.3.2009 14:47:32 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

12.03.2009, 14:45

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
za plenice sm se pa odločila en paketek 2-5...pa enga 3-6...če bo slučajn ful suhec da mu ne bo vse visel...user posted image

Jst bom najbrž vzela samo en paket 2-5 kg. Za naprej bomo pa vidli.

clock-img

12.03.2009, 14:46

clock-img

Anonimen

DOMACI KRUH!!!ojoj njami...pa ga ne znam spečt...ga se nikol nisem!

krvavice---uffff se bolj njami...sama sem kupila pečenice sam sem jih dala zmrznt....

KJE JE SE KOSILO?!??!?!

ej kupi un pekač za kruh pečtuser posted image pa samo not namečeš in sam naredi vse ostalo, jaz ga mam pa ga z nobenim kupljenim ne zamenam, ko pa mi zapaše kruh iz peči pa grem k teti, ko ga peče pa ga dobim kakšno kg. njami!!!!

tistga pa jaz celga pojem v enem dnevuuser posted image user posted image user posted image kruh iz kmečke peči!! njamiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:47

clock-img

elyy

pencil-img

461

ja nevem....lohk se zmenmouser posted image

clock-img

12.03.2009, 14:49

clock-img

Anonimen

jaz bom kupila kr tistr k bom v prvo zagledala, kakšne robčkr od pamprs bom še vidla, al pa kr mullerjeveuser posted image še ne vemuser posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 12.3.2009 14:50:14 >

clock-img

12.03.2009, 15:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mamo uno napravico...pa ne znam z njo delat...enkrat sem probala narest testo za pico tam not pa je ratalo eno cudno bruhanje tko da raje na roke zamesim

clock-img

12.03.2009, 15:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

joj se eno urco pol pa dam pa kr ze mal zabusavam...sef pa zravn sedi sam mi hrbet kazeuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem